9/11/2007

Acţiuni ASCOR Bucureşti din vremea vicepresedentiei mele

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Iata un articol mai vechi cu actiunile ASCOR Bucuresti asa cum le organizam in vremea cand eram vicepresedinte ASCOR Bucuresti (2005-2008):


Este o binecuvântare să fii înconjurat de prieteni, de oameni dragi, de oameni de suflet, de oameni care să te înţeleagă, să te asculte, să te rabde. Pare a fi un Rai. Cam aşa  e Sale, află binecuvântare. Cei neinteresaţi nu deschid uşa. Din fericire sunt foarte puţini din această ultimă categorie!
c. Pelerinaje în ţară şi străinătate

3. Acţiuni de Sezon
a. De Sf. Dimitrie Basarabov,
ocrotitorul Bucureştilor şi al ASCOR-ului, acţiunile sunt în floare. În această săptămână avem pe Dealul patriarhiei două standuri cu casete şi cd-uri cu conferinte si muzica de ale noastre de vânzare. Deasemenea avem şi icoane aplicate lucrate în atelierul nostru şi altele. Ne vin din ţară membrii ai filialelor ASCOR şi LTCOR să se închine la moaştele Sf. Dimitrie. Ducem pelerinilor ceai si eugenii. La urmă ne punem şi noi la rând, de regulă în jurul orei 21.00 după priveghere. E o noapte de vis. Cântăm, discutăm, ne rugăm...
b. De Sf. Paraschiva, mergem la Iaşi să ne închinăm cuvioasei. Suntem cazaţi de filiala ASCOR Iaşi, care ne asigură şi o gustare. Atmosferă de basm...
c. Simpozionul "Serile Filocalice Dumitru Stăniloae" se organizează în fiecare an în luna noiembrie. Se ţin o serie de conferinţe duhovniceşti. Învitaţi de prestigiu din ţară şi din străinătate conferenţiază pe baza unei teme dinainte stabilită. Se stabileşte o temă mare pentru întreg simpozionul şi mai multe subteme în legătură cu tema cea mare.
d. Acţiune de susţinere a românilor minoritari din Covasna-Harghita de 1 decembrie.
Propriu-zis, acţiunea este organizată de Arhiepiscopia Covasnei şi Harghitei şi LTCOR Sf. Gheorghe. La această acţiune participăm şi noi la invitaţia organizatorilor.
Programul:
29.11 Plecarea din Buc după amiază spre Sf. Gheorghe.
30.11 Sf. Apostul Andrei. Se merge într-un sat sau oraş din Covasna sau Harghita. Se face slujbă la Biserică, se cântă colinde tradiţionale româneşti din bătrâni şi muzică patriotică. Se face horă lângă sau în jurul Bisericii. Mergem îmbrăcaţi în haine populare şi purtând steagul României.
01.12 Simpozion istoric la catedrala din Sf. Gheorghe, marş cu fanfara şi armata prin oraş, depunere de coroane.
e. Colinde prin Spitale
f. Tabere de vară la mănăstiri

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
This is the last post.

Un comentariu:

Pariziana spunea...

ma puteti ajuta cu un numar de telefon la care sa sun si sa aflu mai exact ce conferinte si actiuni are ascor bucuresti? din pacate nu ma pot inscrie, am terminat facultatea acum 3 ani, dar as vrea sa particip la actiuni si conferinte. multumesc
Diana Paris
(e-mail: dianaparis@myway.com)

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger