12/08/2008

Expozitie cu vanzare cu caracter caritabil

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Asociatia ASSAS (Asociatia Studentilor, Sociologi si Asistenti Sociali din Bucuresti) in colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxa “Patriarhul Iustinian” organizeaza o expozitie cu vanzare de icoane. Scopul expozitiei este strangerea de fonduri pentru tinerii care au iesit din Sistemul de Protectie care doresc sa urmeze cursuri universitare.
Asociatia ASSAS este o asociatie non-guvernamentala, non-profit care vine in spijinul persoanelor nevoiase. Asociatia numara 100 de membri activi. Intre membrii acestei asociatii se afla si tineri proveniti din sistemele de protectie. Cunoscandu-le indeaprope problemele de zi cu zi si in special cele financiare, asociatia noastra a decis sa se implice in ajutorarea acestor tineri. Asa s-a nascut proiectul „Suflet pentru suflet”. In cadrul acestui proiect se organizeaza un eveniment cultural-religios cu scop caritabil in care se vor strange fonduri pentru ajutorarea tinerilor care au iesit din sistemul de protectie si nu au nici o sustinere financiara si doresc sa se integreze pe piata muncii si in societate pentru a duce o viata decenta.

Evenimentul va avea loc la Facultatea de Teologie Ortodoxa “Patriarhul Iustinian” in perioada 12-14 decembrie 2008 in amfiteatrul Dumitru Staniloae. Intrarea este libera. Oamenii vor putea gasi aici o mare diversitate de icoane: pictate, aplicate, argintate cat si vesminte preotesti. In cursul celor 3 zile, publicul va avea parte si de conferinte si concerte de colinde. Astfel, vineri, 12 decembrie la ora 17 va avea loc deschiderea evenimentului. In deschidere va vorbi Pr. Conf. Dr. Gheorghe Holbea despre „Teologia Icoanei”, Sambata, 13 decembrie la ora 17.00 vor conferentia Pr. Nicolae Tanase de la Valea Plopului si Doamna Prof. Dr. Univ. Elena Zamfir despre „Copii orfani” dupa care Corul Symbol ne va bucura sufletele printr-un buchet de colinde. Duminica, 14 decembrie orele 17 concert de colinde sustinut de Grupul Psaltic al Patriarhiei Române condus de Maestrul Diacon Mihail Bucă.

La acest eveniment ne vor bucura cu prezenta oameni de marca, oameni politici, profesori, preoti, etc

Expozitia va fi deschisa zilnic intre orele 12.00-20.00.

Coordonator de program
Gheorghe Nedea

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger