10/24/2010

Concert de Muzica Bizantina in Suceava - Grupul Psaltic al Patriarhiei Romane condus de Pr. Diacon Mihail Buca

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Un mesaj adresat tuturor celor din judetul Suceava:

In data de 5 decembrie 2010 va avea loc la Suceava in premiera un concert de muzica bizantina sustinut de Parintele Diacon Mihail Buca, protopsaltul Patriarhiei Romane si Psaltii sai.

In deschiderea Concertului vor canta si Grupul Psaltic "Macarie Ieromonahul" condus de Daniel Petru Maxemiuc si Grupul Psaltic al Seminarului Teologic din Suceava dirijat de Parintele Tablan Lucian.

Concertul se va tine la Casa Tineretului Dom Polski la ora 19.00. Incepand cu ora 17.00 va vom astepta in holul Casei de Cultura sa vizitati raioanele special pregatite cu icoane, carti, cduri si alte obiecte de cult. Veti gasi o varietate foarte mare de icoane inclusiv icoane praznicale bizantine si rusesti. Intrarea pentru vizitarea standurilor se va face pe baza biletului de intrare la Spectacol. Cine nu are bilet, nu poate intra. Cine a intrat nu va mai iesi din cladire, altfel biletul se va anula. Biletele vor fi compostate la intrare.

Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Biletele sunt puse in vanzare la pangarele bisericilor.

NOU

Daca nu ati reusit inca sa achizitionati un bilet la concert, o puteti face prin dl. Drd. Nedea Gheorghe 0745.482.542. Daca totusi nu veti avea timp sa va achizitionati bilet, puteti veni direct la concert unde se vor pune bilete in vanzare cu 20 de min inainte de inceperea concertului.

Cei care doresc sa sponsorizeze concertul, pot contacta persoana de mai sus la nr de telefon specificat.

INCA SE MAI GASESC BILETE! GRABITI-VA!

Concertul are si un rol filantropic. Cu banii stansi din vanzarea biletelor vor fi ajutati o serie de tineri proveniti din centrele de plasament pentru a-si putea continua studiile, vor fi ajutate unele camine de copii precum si o biserica ce se afla in renovare.

Evenimentul este organizat cu binecuvantarea IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor si cu sprijinul Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor si a Consiliului Judetean Suceava.


VA ASTEPTAM CU DRAG!

ANUNTATI MAI DEPARTE TOTI PRIETENII!

O EXPERIENTA BIZANTINA!

Organizatori:
Asociatia "EUROACTIV" - Suceava
Drd. in sociologie Nedea Gheorghe
Teologul Iordachescu Constantin

Mai multe date despre Mihail Buca aici:
http://paginadefolos.blogspot.com/2010/10/mihail-buca-si-psaltii-sai.html

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un adevarat eveniment ptr. Suceava.Doamne ajuta!

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog