10/03/2010

Situri false care imita situri ale bancilor - exemplu: situl BRD

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Vreau sa mai atrag atentia asupra unei alte metode de inselaciune mult practicata pe mail. Poate ca ati mai primit pe mail mesaje de la BRD sau Rafiessen sau Bank Post sau alte banci. Un exemplu de astfel de mesaj e cel de mai jos:

iata mai in detaliu
Va rog sa remarcati mai intai adresa de la care primiti mailul.

Apoi mai observam ca ni se da un link corect, INSA in momentul in care accesati acest link veti fi redirectionati catre un site falsificat. Va rog sa observati mai jos ca nu mai este linkul acelasi cu cel pe care l-ati accesat:

detaliu:
Aceasta este o poza a sitului original
detaliu:

Ce se intampla daca treceti datele dumneavoastra pentru a va verifica conturile intr-un astfel de site falsificat identic cu cel real? Veti constata ca toate conturile dumneavoastra au fost golite pana la ultimul banut... Si poate nu aveti putini...

Daca tot folositi internetul pentru a va verifica conturile, mai degraba dati search Google BRD Net si veti fi trimisi catre situl original.

Daca veti cauta pe pagina originala BRD veti gasi o sumedenie de exemple de tentative de frauda. Va invit sa aruncati o privire: http://www.brd.ro/banca/alerta-securitate/

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog