2/24/2012

Nu pot avea copii. Ce sa fac?

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Multe familii intampina aceasta dificultate in zilele noastre. Copii sunt oarecum si sensul existentei noastre. Pentru ei muncim. Dar trebuie sa fim constienti ca viata noastra nu trebuie sa graviteze numai in jurul copiilor, ci in special in jurul lui DUMNEZEU, cel ce ne-a dat viata si cel ce da viata.

Deci daca vrei ai copil, trebuie sa alergi in primul rand la Dumnezeu! Nu in ultimul rand sa fiti casatoriti si religios! Cat de mult se pagubesc cuplurile care nu vor sa faca cununia religioasa! Stiti cate binecuvantari se primesc la o astfel de cununie? Enorm de multe. In acea zi, mirii sunt imparatii zilei.

Tratamente se gasesc, dar nu sunt mereu eficiente!


Pentru mamele care vor sa aiba copii li se recomanda sa citeasca Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana. Este si o icoana facatoare de minuni a Sfintei Ana care tine in brate pe Prunca Maria:


Despre aceasta icoana mi-a spus o doamna Ana ca ar fi din Sfantul Munte Athos.


Tot in Sfantul Munte este si o manastire numita Hilandar. Aici, de sub mormantul Sfantului Simeon a rasarit o vita de vie minunata. Calugarii de aici, trimit femeilor care nu pot avea copii, 3 bobite de struguri: Doua pentru mama (una ar fi pentru prunc) si una pentru tata. Sfantul Simeon de la Hilandar, inainte de a fi calugar, a fost mare domnitor al sarbilor, pe nume Stefan Nemania. A fost tatal unui copil sfant (Rastko - viitorul cuvios Sava, ctitor al M-rii Hilandar). A avut si o sotie sfanta, Cuvioasa Anastasia care are moastele la Studenica.

Adresa Hilandarului este:

I M HILANDAR
63086 Karyes
Agion Oros
Greece
Ca informație generală, precizez că toate scrisorile trimise către mănăstiri sau părinți athoniți ajung la Kareia, capitala Sfântului Munte. De acolo fiecare mănăstire sau schit își ridică corespondența. Adresa standard este aceasta:

I M [Numele mănăstirii]
63086 Karyes
Agion Oros
Greece

IM înseamnă Iera Moni, adică Sfânta Mănăstire.

IMM înseamnă Iera Megisti Moni, adică Sfânta Mare Mănăstire, titlu pe care-l au doar mănăstirile Marea Lavră și Vatopedi, deci doar în acest caz se scrie IMM. Pentru schituri scrieți
SKETE [numele schitului], apoi restul adresei. (n. editor blog)

Un caz concret puteti gasi aici.

Un alt loc mult mai aproape de noi, este Manastirea Tiganesti unde se afla o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului care a ajutat multe femei sa devina mamici.

Mai nou am auzit de un Sfant, Sf. Mare Mucenic Efrem cel Nou. Am auzit de multe cazuri de femei care nu puteau sa ramana insarcinate ani de zile, iar dupa ce au facut acatistul Sfantului Efrem cel Nou, au ramas imediat. Acatistul il gasiti aici.

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

3 comentarii:

Anonim spunea...

MULTUMIM DE AJUTOR. TOATE ACESTE INFORMATII SINT FOARTE PRECISE SI INTERESANTE. NU STIAM DELOC TOATE ACESTE LUCRURI. INCA O DATA MULTUMESC.

florentina spunea...

https://sfantairinahrisovalanta.wordpress.com/minuni/

Anonim spunea...

https://sfappetrupavelandrei.wordpress.com/canon-de-rugaciuni-pentru-diferite-nevoi/

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger