5/04/2012

Grecia isi vinde insulele. Germania le cumpara

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Nemtii doresc sa cumpere Grecia bucata cu bucata profitand astfel din plin de declinul Greciei. Cu siguranta Grecii nu vor ceda pamant definitiv cum am ramas noi romanii fara Insula Serpilor. Modalitatea gasita este concesionarea unor insule pe o anumita perioada de timp.

Germanii investesc bine. Grecia este una din tarile cele mai atractive in ceea ce priveste turismul. Daca vor investi cum au investit in Bulgaria de au ridicat statiunile bulgaresti la inalte standarde, nu ar fi rau deloc. Insa ne este frica ca nu cumva Uniunea Europeana prin Germania sa joaca o mare carte. O insula, mai bine zis o Peninsula a Greciei este si Muntele Athos. Daca Grecii ar vinde aceasta Peninsula, cred ca si-ar pierde definitiv identitatea lor nationala si religioasa. Iar urmatorul pas ar fi numaidecat intrarea femeilor in Muntele Athos. Aceasta este doar o ipoteza care nu doresc sa devina vreodata realitate, deci luati-o ca atare!

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger