8/28/2013

Castiguri pe net fara investitii

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Cum poti castiga un ban cinstit nefacand mare lucru si neinvestind bani ci doar putin timp?

http://www.vivasms.ro/h/244c590cbf

Cum functioneaza?

Iata mesajul pe care l-am primit la inscriere:

Fii pregatit sa profiti de toate avantajele pe care ti le ofera aceasta comunitate:

1. In primul rand, contul tau personal vivaSMS va fi creditat in cateva minute cu 200 de unitati de credit (echivalent cu 2 EUR). Este felul nostru de a-ti spune 'Bun venit!'.

2. Dar mai mult de atat, vivaSMS iti ofera cele mai bune promotii, oferte last minute, discount-uri, invitatii la evenimente, direct pe telefonul tau mobil... tot ce ti se potriveste si este pe gustul tau sau … al prietenilor tai. Poti oricand sa transferi mesajul prietenilor tai atunci cand vrei sa profite si ei de o oferta care i-ar putea interesa.

3. Pentru fiecare SMS promotional pe care il vei primi de la vivaSMS contul tau va fi creditat cu 3 unitati de credit (3 centi).

4. Spune-le prietenilor tai despre vivaSMS si, in plus fata de ofertele extraordinare pe care le primesti de la companii, ai ocazia sa castigi bani mai multi. Pentru fiecare noua inregistrare valida in echipa ta primesti un bonus de 10 unitati de credit (10 centi), numai pentru primul nivel de recomandare.

5. Dar mai important de atat, pentru fiecare SMS promotional trimis in grupul tau de prieteni, pe 5 niveluri, tu primesti cate 1 unitate de credit (= 1 cent).


Pentru inscriere, da click aici
http://www.vivasms.ro/h/244c590cbf

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger