10/21/2013

Monitorizam pentru dumneavoastra informatiile publicate in Buletinul Procedurilor de Insolventa

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Ce este e-Syv References? O solutie practica pentru rezolvarea unei probleme reale si concrete cu care se confrunta toti creditorii din Romania: cunoasterea la timp a modificarilor cu implicatii legale din structura si activitatea unui comerciant.

e-Syv References monitorizeaza pentru dumneavoastra informatiile publicate in Buletinul Procedurilor de InsolventaInformatiile identificate de sistemul nostru de monitorizare se trimit abonatilor prin e-mail, sub forma unor alerte informative care contin documentele publicate in BPI.


Subliniez ca e-Syv References nu este o baza de date obisnuita, ci este un sistem de monitorizare, o sita electronica, care filtreaza fluxul informational directionat spre ea si identifica si individualizeaza informatia vizata de Dumneavoastra.


Utilizarea serviciului e-Syv References prezinta urmatoarele avantaje:

preia sarcina verificarii informatiilor publicate in Buletinul Procedurilor de Insolventa;
scuteste angajatii de interogari manuale ale unor baze de date de rigoare;
nu indisponibilizeaza un angajat, legandu-l de interfata bazei de date;
randament mare si cost mic (de pana la 0.05 lei/comerciant/luna) in cazul unor monitorizari masive;
comunicare facila si prompta a rezultatelor monitorizarii (=interogarii) prin e-mail intr-un format practic si usor de arhivat. 

Pentru a putea verifica avantajos solutia noastra, va oferim un abonament pe 3 luni, cu maxim 100 comercianti monitorizati, la pretul promotional, redus cu 50%, de 275 lei TVA inclus, sau pentru 200 comercianti monitorizati  la un pret redus de 400 lei TVA inclus.

Am putea sa va ajutam si sa efectuam noi toate aceste formalitati. Pentru aceasta avem nevoie doar de adresa de e-mail a beneficiarului serviciului, adresa la care se vor transmite si alertele informative, urmand ca dvs. sa efectuati doar plata in contul bancar ce va fi comunicat prin factura proforma.

Cu respect,
Echipa e-Syv
Constantin
0748145015
io_konstant@yahoo.com

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger