11/14/2014

RUSINE MEMBRILOR CURTII CONSTITUTIONALE A ROMANIEI!

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Curtea constitutionala a luat decizie discriminatorie şi umilitoare pentru ora de religie! Un singur membru al acestei curti constitutionale este de alta religie decat cea ortodoxa! Prin urmare, ce credinta au acestia? Toti se lauda ca sunt crestini ortodocsi dar nu pun in aplicare nimic. Ca si crestin trebuie sa iti sustii Biserica din care faci parte, nu sa o umilesti, sa iei hotarari impotriva ei! RUSINE MEMBRILOR CURTII CONSTITUTIONALA A ROMANIEI! Din pacate se ajunge ca majoritatea sa se supuna minoritatii! Acest lucru este DISCRIMINARE! Doamna MONICA MACOVEI cred ca este fericita! Voi propune patriarhiei romane sa organizeze in fiecare luna sedinta de presa in care sa se prezinte actiunile Bisericii Ortodoxe Romane din luna precedenta, precum si importantele viitoare actiuni! PRESA ROMANA sa mai prezinte si actiunile Bisericii si sa nu mai arunce tot atata cu noroi in ea!

De acum inainte, parintii vor trebui sa ceara in scris ca elevii sa participe la orele de religie. Prin urmare, secretarele scolilor vor mai fi incarcate cu alte atributii, de strangere si centralizare a acestor cereri. Se doreste defapt ca parintii sa renunte datorita birocratie la inscrierea copiilor la orele de religie.

Totul a pornit de la o asociatie ASUR formata din doar 4 membri!!!! Acestia cauta sa impuna majortitatii dorintele unei minoritati! Dorinta lor este de a scoate religia din scoala definitiv!

Noi profesorii de religie suntem acuzati ca spalam creierele copiilor! Noi nu spalam creierele nimanui! Altii va spala creierele: Mass-Media! Noi urmam o programa foarte ampla pe care o puteti cerceta aici. Noi promovam valorile crestine. Aducem elevilor cunostinte de religie care se impletesc cu cele de istorie, cultura, arhitectura, etc.

Dar poate nu cunosteti istoria invatamantului romanesc! Primele scoli au fost infiintate de Biserica! Cercetati materialul de aici.

Pana in 89 linistea pe strazi era pastrata de politistii imbracati civil. Acum, dupa 89 Religia in scoala si-a adus contributia sa foarte importanta in dezvoltarea unor caractere morale si religioase de care se bucura azi tara noastra. Poate veti zice, ca sunt in tara atatia delicventi! Sunt! Si intre ucenicii Mantuitorului a fost un Iuda care nu a vrut sa se indrepte. Deci, nu sunt vinovati profesorii de religie! Aschia nu sare departe de trunchi. Copilul va face ce vede la parinti. Contribuie si anturajul in care acestia intra. Daca parintii nu isi verifica deaproape odrasla sa vada cu cine umbla, il poate scapa pe cai gresite. Un profesor de religie poate atrage atentia asupra anumitor situatii, sa atentioneze copilul sau parintele dar nu el schimba omul! Schimbarea unui om e un proces prea complex.

Dumnezeu sa lumineze romanii si pe cei ce ne conduc!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger