1/19/2015

Reforma energiei. Energaz. Schimband furnizorul de energie, veti plati cu pana la 30% mai putin!

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
       
CU SIGURANTA doriti  preturi mai mici la consumurile de energie electrica si gaze!
IN SFARSIT, dupa 25 de ani de preturi mari, monopolul a fost inlaturat. Au venit mai multi furnizori care vand energia electrica si gazul la un pret mai mic, incat vom plati mai putin dupa ce vom schimba furnizorul.   
ODATA cu liberalizarea pietelor de energie electrica si gaze naturale  si conform legii nr.123/2012, publicată în 16 iulie 2012 în Monitorul Oficial cu numărul 485, si al ordinului ANRE nr. 105 / 2014,  GRATUIT, putem sa schimbam  furnizorul.
  SCHIMBAND FURNIZORUL vom avea preturi mai mici deoarece:
· Noul furnizor ne va da energie electrica si gaze mult sub pretul pietii;
· Se elimina supracosturile accizelor
· Se elimină taxa radio-TV care oricum o mai platiti la abonamentul de cablu
· Se elimina supracosturile certificatelor verzi
SCHIMBAREA furnizorului, presupune  doar semnarea unui contract nou, fara a exista intrerupere a continuitatii fluxurilor de energie electrica si gaze naturale, urmand ca factura sa ne vina de la noul furnizor. Acesta se va ocupa de rezilierea contractului vechi. Distribuitorul ramanand acelasi, nu se vor schimba contoare, cabluri, tevi. Citirea contoarelor, plata facturilor si eventualele interventii raman nemodificate. Noile  facturi, vor fi pe intelesul tuturor, iar pretul pe KWH , va fi la un pret minim si la vedere, rezultand facturi cu preturi mai mici, de pana la 30% .
Acte necesare:
·  copia cartii de identitate;
·  ultima sau penultima factura (sa nu fie de regularizare).
PROGRAMARILE pentru  semnarea contractului cu noul furnizor, se vor face cu 3 zile inainte, la: Telefon:  0748145015 (Constantin) sau pe mail profuconstantin@yahoo.com
COMPANIA, cauta colaboratori pentru incheierea contractelor (administratori, presedinti de asociatie, postasi, persoane care au 1- 3 ore disponibile; - plata se face in functie de nr. de contracte incheiate).

PASTRATI aceasta informatie pana in iulie, caci pana atunci va veti folosi de ea!
  
Iata o informatie aparuta in ziarul Libertatea luni, 17 noiembrie 2014

Lucram cu Monsson Group, cel mai mare furnizor de Energie Verde din Romania care este prezent in peste 15 tari. Acesta va furniza energia pentru casnici. Pentru firme insa, dupa completarea unui chestionar, mai multi furnizori de energie vor face oferte. Astfel, veti beneficia de oferta cea mai buna de pe piata!!!



CAUTAM COLABORATORI PART-TIME SAU FULL-TIME!

Desemenea se cauta colaboratori care sa incheie contracte cu casnici sau noncasnici (firme). Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, contactati-ne! Aveti persoana de contact mai sus! Primul pas este sa va faceti cont pe: http://www.reformaenergiei.ro/inregistrare/?ref=18854  . Introduceti codul 18854.

Mai jos aveti cateva informatii video:




Daca va veti hotari sa deveniti partener energaz si sa profitati de aceasta reforma a energiei, va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/reformaenergiei

Daca conduceti o firma, pentru a beneficia de un pret bun, va trebui sa completati formularul de mai jos cu datele firmei dumneavoastra si sa ne trimiteti o copie dupa factura de energie electrica (toate paginile) la adresa de mail: profuconstantin@yahoo.com. Din cei 322 de furnizori de energie electrica, noi am ales sa colaboram cu 44 de furnizori pe care i-am gasit a fi cei mai buni si mai seriosi de pe piata. Fiecare din cei 44 de furnizori vor face o oferta pe baza datelor completate de dumneavoastra pe chestionar. Astfel, veti primi oferta cea mai buna.

Firma dumneavoastra are de castigat prin faptul ca nu platiti aceasta intermediere, noi facem munca in locul dumneavoastra cautand si studiind foarte bine piata de energie electrica. Stim ca timpul este foarte important si pentru client dar si pentru noi. De aceea, vom cauta sa va facem oferta cat mai curand.



«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger