4/24/2015

Maica Domnului ocroteste Manastirea Panaghia Saidnaya din Siria de lovirea unei rachete

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Intamplarea miraculoasa ar fi avut loc luna trecută (decembrie 2014), când un grup de rebeli a lansat o racheta catre manastire.

Călugărițele din interiorul mănăstirii aveau experienta in sunetul scos de astfel de rachete, asa incat erau sigure că racheta le va ucide și va distruge complexul mănăstirii. Dar… nimic nu s-a întâmplat, si au ramas uimite, fara sa inteleaga ce se intamplase cu racheta in cauza.

Câteva zile mai târziu, unul dintre generalii militari din Armata Siriană a vizitat mănăstirea, pentru felicitarile de Crăciun și An Nou. În timpul conversației, ofițerul le-a întrebat pe maici daca nu cumva au sesizat ceva neobișnuit, de curand. Maicile i-au marturisit despre acea racheta, care a fost lansata de către unii dintre rebeli, spre mănăstire, dar care nu a lovit-o. Ofițerul a fost uimit să audă acest lucru, și a confirmat că și el văzuse racheta lansata, dar ca împreună cu alții a văzut ceva foarte ciudat și neobișnuit: racheta era sa loveasca mănăstirea, dar dintr-o dată o femeie îmbrăcata în vesmant albastru ar fi apărut pe cer, a luat racheta in mâinile proprii si a indepartat-o. Generalul s-a intrebat despre care „doamna” ar putea fi vorba, asa incat maicile l-au asigurat că nu se poate sa fi fost nimeni altcineva decat Maica Domnului.

Credinciosii si-au manifestat bucuria, pana la aceasta ora, in mai multe comentarii legate de minune, pe grupurile de Facebook. Comentatorii mai sceptici si-au facut si ei simtita prezenta, in paginile care au semnalat raportul delegatului unei organizatii ortodoxe si pagini a Bisericii Ortodoxe Orientale in Levant – intrebandu-se de ce oare Maica Domnului ar fi permis, totusi, rapirea unor calugarite in aceeasi zona. In plus, altii semnalau faptul ca manastirea ar fi fost un lacas sfant inca de pe timpurile Imparatului Iustinian, care ar fi contribuit la ridicarea acesteia. Ea este renumita, de secole, pentru o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), pe care o gazduieste si la care chiar si musulmanii veneau sa se roage. Sursa: lonews.ro

Sursa: http://www.ganduridinierusalim.com/aparitie-salvatoare-a-maicii-domnului-intr-o-manastire-di-n-siria-saidanya/


COMENTARIUL MEU: Aceasta manastire ortodoxa este sub ocrotirea si acoperamantul Maicii Domnului. Tot ceva de acest gen ne-a povestit parintele staret Melchisedec Velnic al Manastirii Putna ca in urma cu ceva ani au venit la manastire de la NASA niste specialisti spunand ca ei cred ca in manastirea ascunde arme nucleare sau ceva dubios deoarece lor le apare din satelit in locul unde e Manastirea Putna o pata alba. O alta minune petrecuta tot cu icoana Maicii Domnului Maica Domnului Panaghia Saidnaya o gasiti aici: http://paginadefolos.blogspot.ro/2015/04/minunea-invierii-unui-arab-taiat-in.html


«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog