6/20/2015

Foarte multi musulmani se convertesc la crestinism datorita crimelor facute de ISIS

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Islamul va putea deveni cea mai mare religie din lume in urmatorii 55 ani, lucru sustinut pe baza proiecțiilor recente, dar practicile barbare ale statului islamic ar putea submina creșterea populației musulmane din lume, au spus expertii.

Potrivit unui studiu recent Pew Research Center, creștinismul și islamul vor fi aproape egale ca numar de credinciosi până în 2050. Creștinii vor fi 31,4 % din populația planetei iar musulmanii vor fi 29,7 %.

Studiul a spus ca Islamul se va dubla în următoarea jumatate de secol, din cauza unei rate de fertilitate mai mare în țările musulmane dominate.

Cu toate acestea, musulmanii speriati de actele teroriste inumane facute de ISIS în numele dumnezeului lor Allah, sunt acum sub semnul întrebării vis-a-vis de propria lor credință, și probabil au în vedere posibilitatea de a-l părăsi, a raportat vineri CBS News.

Acest lucru este susținut de mărturiile misionarilor care lucrează în lumea islamică. Ei au  remarcat că mai mulți musulmani s-au convertit la creștinism în ultimii 14 ani de la atacurile teroriste devastatoare din 11 septembrie 2001 din SUA. Numărul de convertiți din ultima perioadă, au spus ei, este mai mare decât în ​​timpul celor 14 secole de istorie islamica.

„Mulți musulmani spun: <<Daca ISIS este islamul, eu plec!>> Unii devin atei” a declarat fratele Rachid, care găzduiește un program de convertire la crestinism a musulmanilor în limba arabă numit Întrebări indraznete". "Există un val mare de ateism în lumea arabă chiar acum și mulți se vin la Iisus Hristos. Islamul nu s-a mai confruntat niciodată cu o astfel de criză înainte."

"Islamul se va prăbusi", a adăugat fratele Rachid, al cărui tată este un imam marocan care a trăit in secret ca si creștin convertit timp de 15 ani.

Pastorul Fouad Rasho din Suedia care a botezat mai mult de o sută de foști musulmani, a susținut că ISIS cauzează conertirea multor musulmani la credinta in Iisus.

"În fiecare săptămână mă întâlnesc cu una sau mai multe persoane care vin la mine și doresc să afle mai multe despre creștinism și despre Biblie, deoarece acestea sunt foarte supărati pe situatia de a fi un musulman. Ei nu doresc să continue să mai fie musulmani", a declarat Imran, care este de asemenea, un imigrant din Siria.

Mulți convertiți păstrează ca secret schimbarea religiei, temându-se pentru viața lor și pentru a nu fi proscrisi. Imram (nu este numele său real), un student britanic dintr-o familie de imigranți pakistanezi, a declarat ca este greu sa parasesti Islamul.

"Dacă cineva părăsește islamul și devine un apostat, este aruncat afară din familia lui, familia lui va fi prima care-l abandoneze", a spus el. "Prietenii lui il va respinge și el va fi ucis sau va fi persecutat. Mulți dintre prietenii mei au spus: „Aceasta este ultima dată când vorbesc cu tine pentru că ai dezonorat pe profetul Mahomed, ai dezonorat Islamul. "


Sursa: http://www.christiantoday.com/article/isis.seen.undermining.islamic.faith.as.more.muslims.convert.to.christianity/55622.htm
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog