8/26/2015

Amenzi colosale pentru locuitorii de la bloc pe motive absurde din aceasta toamna

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Au luat-o razna rau de tot! Ce legi absurde?!

Ministerului Dezvoltarii propune un nou proiect de lege care prevede amenzi usturatoare intre 5000 si 1000 de lei pentru proprietarii de apartamente sau chiriasii lor. Acest proiect ar putea intra in vigoare din aceasta toamna.

Ce prevede noua lege?

“Amenda s-ar aplica doar daca proprietarul nu ar executa lucrarile de intretinere(..) daca aceasta este de natura sa aduca prejudicii celorlalti proprietari. Aceasta ultima situatie este considerata contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 la 10.000 de lei. Contraventia se constata si amenda se aplica de Inspectoratul de Stat in Constructii”, arata proiectul de lege citat de observator.tv.

Prin urmare, cetatenii saraci care abia mai pot sa se intretina pe ei insisi, se vor trezi dati afara din casele lor. De ce nu s-ar prevedea un fond pentru ajutorarea lor? Sunt familii cu multi copii, sunt batrani care dau toata pensia pe medicamente iar mancarea si-a procura de la buncarele de gunoi. Este o realitate ignorata de multi. Nu vrem sa vedem necazul altora, dar cand avem noi necazuri atunci „ne dam de ceasul mortii”. Hristos a zis: „Mila voiesc iar nu jertfa!” Oamenii nu se mai jertfesc pe sine pentru altii, ci ii jertfesc pe altii pentru sine. Se numeste „iubire egoista”.

Noul proiect de lege mai are intre alte prevederi absurde si urmatoarele: daca ai initiative civice remarcabile precum: vopsitul/varuitul scarii de bloc, aranjatul holului blocului cu flori sau inchiderea balconului, atunci sa te astepti la amenda frumoasa intre 5000 si 10000 lei. Aceste “infractiuni ” se incadreaza la capitolul “modificarea aspectului proprietatii comune de catre proprietari. Ciudat, nu? Deasemenea, daca ai restanta la intretinere pe cel putin doua luni, administratorul de bloc te poate da in judecata!!! Acest din urma aspect se afla deja in prevederile actuale.

Prof. Iordachescu Constantin


«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger