9/01/2015

Toleranta fata de musulmani?

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !Arătăm toleranţă faţă de emigranţii musulmani?Este o intrebare care cred ca macină pe mulţi.Sa analizăm pentru inceput puţin situaţia . Au apărut pe net poze cu tineri musulmani care "fug" de războiul din Siria. Nu apar insa prea multe poze cu sotiile si copiii lor. Emigrantii sunt tineri, nu in varsta. Ciudat, nu? Ei traverseaza Europa indreaptandu-se spre tari bogate. Consider ca vor ramane mici comunitati musulmane in toate tarile prin care trec. Acestea ar putea fi mici nuclee strategice ce le vor dezvolta in timp prin venirea altor membri.  Majoritatea insa doresc sa ajunga in tarile europene bogate. Exista si in apropierea Siriei tari musulmane foarte bogate ca Arabia Saudită, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite în care se pot integra mult mai uşor şi au aceeaşi religie. Ei insa nu vin aici, ci se orienteza spre tari crestine. De ce oare? Exista vreun scop ascuns? Nu doresc cumva o convertire a Europei la mahomedanism?
Tarile care isi apara granitele sunt catalogate drept "intolerante".Ce este defapt toleranta?A tolera presupune a-l accepta pe celalalt asa cum este el chiar daca tu nu esti neaparat deacord cu el.Dar este bine sa fii tolerant?

Eu zic ca da, insa trebuie sa existe niste granite ale tolerantei. Si Dumnezeu ne tolereaza pe noi atunci cand savarsim pacate. El astepta indreptarea noastra. Nu ne tolereaza insa pana in sfarsit. Psalmistul David spune: "moartea pacatosilor e cumplita".

Noi ii acceptam pe musulmani si religia lor. Ei pot sa traiasca impreuna cu noi numai sa nu intreaca masura. La noi in tară, comunitatea musulmana nu ne-a creat probleme. Fireste ca nu ma refer la perioada in care exista Imperiul Otoman care l-a ucis pe voievodul Constantin Brancoveanu si fii sai impreuna cu sfetnicul Ianache.

Crestinii le intind mana de ajutor prin Crucea Rosie dar acestia o refuza:

Daca urmarim insa niste filmulete din Anglia, vom vedea ca acolo musulmanii fac manifestatii pe strazi sfidand crestinii. Cum? Fie prin cuvantari prin care le spun ca se vor duce in iad, fie ca religia crestina nu e cea adevarata, amenintari cu bataia si cred ca exemplele ar putea continua. Si cu toate acestea musulmanii sunt tolerati in Anglia.Britain First au publicat pe pagina lor de youtube o serie de videoclipuri cu acesti refugiati. Las in continuare adresa lor sa o puteti verifica: https://www.youtube.com/channel/UCtEsYNHwF37lrd9IH7Tv-uA

Daca aveti rabdare, va invit sa vizionati un interviu luat refugiatilor. Veti observa ca unii sunt chiar oameni instariti, de parte barbateasca. Ei au trecut prin Italia si Franta dorind sa intre in Marea Britanie:Las mai jos o serie de poze cu acesti refugiati:

Noi romanii suntem cei mai toleranti. Noi toleram pe toata lumea. Renuntam la interesele nationale pentru a deservi interese internationale. Si asta datorita coruptiei conducatorilor nostri pe care trebuie sa ii toleram asa cum sunt ei.

Toleram pacatul in loc sa il combatem si sa ajutam la indreptarea pe calea cea buna. Toleram homosexualitatea prin imagini in culorile curcubeului in loc sa promovam normalitatea. Acceptarea tacuta a unui fapt este o confirmare a acceptarii lui. Prin urmare acceptam anormalul ca si cum ar fi normal. Ce este normalitatea insa?

Poate ca oamenii nu accepta anumite fapte dar guvernantii tarilor le accepta. O pozitie clara si normala fata de musulmani am vazut din partea Australiei si a Slovaciei.

Acum o data cu invazia emigrantilor va aparea o mare problema pentru Europa. Acestia trebuiesc integrati social. Au nevoie ca si locuitorii tarilor de locuinte, hrana si un servici. Unii dintre refugiati nu sunt deloc amarati. Au bani grei la ei, telefoane si ceasuri foarte scumpe. Acestia ar putea chiar investi in noua tara in care vor intra.

Noi, ca si crestini ce vom face? Ii primi sau nu? Ii ajutam sau nu? Raspunsul normal crestinesc este ca DA. Ii vom ajuta cum vom putea. Noi trebuie sa aratam dragoste crestineasca. Dupa roade se cunoaste si calitatea pomului. Binele trebuie sa il faci atunci cand ai ocazia si atunci cand este nevoie, nu dupa un timp. Daca insa unii din emigranti vin cu gand rau, atunci tot dragostea trebuie sa prisoseasca, dar si dreptatea si apararea patriei si a credintei stramosesti.

Nu cred ca se pune acum problema intrarii refugiatilor in tara noastra. Ei vizeaza dupa cum am spus statele bogate care ar putea sa le ofere o stabilitate, o locuinta, un ajutor mai concret.

Sfantul Paisie Aghioritul, un sfant contemporan profetise zicand: "din Siria va incepe". Se referea la al treilea razboi mondial. Aceste cuvinte ar trebui insa sa ne dea de gandit. Noi speram ca acesti emigranti sa nu fie calul Troian. De acum vor veni adevaratele probleme. Se vor inmulti foarte probabil si atentatele in Europa.

Poate sunt intre acesti emigranti si oameni amarati, de buna credinta care doresc doar sa se salveze. Dar printre ei se vor fi strecurat si soldati Isis care in momentul in care vor primi comanda, vor reactiona.

Numai Dumnezeu mai poate salva lumea aceasta de un tragic deznodamant. Pacatul s-a inmultit considerabil de mult. Crestinii nostri nu privegheaza ci savarsesc toate pacatele, au devenit rai, egoisti si indiferenti. Palma care o vom primi, o meritam!

Avem nevoie de cainta sincera, de inmultirea rugaciunii si de tainele spovedaniei si impartasaniei. Cei care fug de Biserica, fug defapt de glasul constiintei care ii mustra. Cauta greselile clericilor pentru a-si justifica pacatele proprii.

Romania trezeste-te!
Europa trezeste-te!
Pamantule trezeste-te!

Iordachescu Constantin


VA RECOMAND SI ARTICOLELE DE MAI JOS:

Cehia nu vrea sa primeasca refugiati!Duminică, președintele Cehiei, Milos Zeman, s-a opus din nou cererilor ca țara sa să accepte refugiați din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, deoarece, în opinia sa, oricum cea mai mare parte  sunt doar imigranți economici, și pot aduce în Republica Cehă teroarea Statului Islamic, boală și gheitoizare. Președintele a spus că îi refuză pe refugiații musulmani din cauza a trei riscuri din care primul este că în Cehia vor apărea ghetourile. „Un...


Slovacia refuza sa accepte refugiati musulmani. Vor primi doar crestiniUn oficial slovac a anunțat că țara sa nu va accepta decât imigranți creștini dn Siria în cadrul programului UE de relocare a imigranților. Purtătorul de cuvânt al ministrului slovac de Interne, Ivan Metik, a declarat pentru BBC că imigranții musulmani nu vor fi acceptați, pe motiv că ”că nu s-ar simți ca acasă”, El a adăugat că imigranții musulmani ar trebui să evite să vină în Slovacia pentru că le va fi foarte greu să se integreze în...


Mesajul Primului Ministru al Australiei către musulmaniMusulmanilor care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca Australia, in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist. Citat: „IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din...

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Un comentariu:

Nihil Islands spunea...

Islamul nu este o religie a pacii. Islam inseamna "a supune", toata lumea non-musulmana este considerata de Islam necredincioasa si trebuie distrusa sau cucerita. Islam nu cunoaste toleranta. Nu poti tolerant fata de intolerant. Islamul considera non-musulmanii obiect al discutiei pasive in toate cartile lor "sfinte", modelul musulmanului este omul ideal, fiinta perfecta intruchipata de Mahommed. Mahomed nu a fost decat un asa zis profet care si-a folosit puterea militara ca sa converteasca non-musulmanii la Islam fie prin vorba fie fizic. Practic oricine se indupleca sa respinga cererea de convertire la Islam mai devreme sau mai tarziu era fie omorat fie facut sclav, jefuit, sotia si copii ii erau luati, sotia violata si copii convertiti la Islam. Islamul nu este doar o religie, ea este mai mult de atat. Este o politica militara, stil de viata impus tuturor sub Islam si celor din afara inclusiv. Nimic ce este descris in cartile sfinte ale Islamului nu este pasnic. Ba dimpotriva, Mein Kampf este sub Koran, Hadith, Sira (Viata lui Mahommed) ca expresia antisemitismului impotriva evreilor, dar si impotriva crestinilor, hindusilor dar si agnosticii.

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog