9/02/2015

Putin in fata unei revolte a rusilor

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Având în vedere situația financiară și economică dificilă din Rusia, eficienţa propagandei de stat scade. Să te uiţi la TV pe stomacul gol nu este atât de interesant, și rușii au început să se plângă tot mai des că situația din țară se deteriorează. Dar guvernul a găsit o soluție: interzicerea ştirilor financiare despre criză, precum reflectarea creșterii numărului de proteste din Rusia.

Sondajele de opinie arată că „euforia Crimeei dispare încet”, scrie „Nezavisimaia Gazeta”. Numărul persoanelor care se îndoiesc că a meritat implicarea în această aventură a crescut, iar numărul susținătorilor regimului de la Donbas este în scădere.

Pe scurt toate eforturile mașinii de propagandă de anul trecut tind să fie anulate. Potrivit experților, sondajul surprinde o tendință descendentă clară în ceea ce priveşte euforia la ruși care a apărut după anexarea Crimeei. Oamenii au experimentat creșterea prețurilor şi leagă pe drept acest lucru cu situația din Ucraina și anexarea Crimeei.

„Rusii, care mergeau înainte în Crimeea, în vacanţă, acum spun: prețurile au crescut, serviciile nu s-au îmbunătățit. Nu este clar care este avantajul pentru noi după preluarea Crimeei, pentru că şi înainte mergeam acolo cu pașaportul rusesc și plăteam cu ruble rusești”, – spune politologul Konstantin Kalachev.

Este logic că în acest context protestele au început să crească ca şi rata de schimb valutar. În regiunile Rusiei au început tulburări, din cauza declinului nivelului de trai, scrie „Novîe Izvestia”.

Criza în viitorul apropiat nu se va termina, dar oamenii deja simt cu adevărat impactul. Locuitorii din oraşe precum Volzsky și Kalach-pe-Don (Volgograd), Blagoveşcensk, Chita și Birobidzhan au cerut ca Centrul să schimbe politica internă: autoritățile trebuie nu doar să promită sprijin, dar chiar să-l ofere.

Cu toate acestea, după cum a afirmat fostul deputat al Dumei de Stat și activist pentru drepturile omului Valeri Borşcev, asistența financiară pentru regiuni puțin probabil că va veni: autoritățile centrale vor putea „ajuta” doar cu metodele preferate: restricții și cenzură.


Sursa: http://independent.md/cum-vrea-putin-sa-reprime-revolta-rusilor/#.VedbQPbtmkp


Va recomandam mai multe carti interesante pe care le gasiti accesand titlurile cartilor:

Vladimir Putin, un tar in cautarea unui nou imperiu - Angus RoxburghVA RECOMANDAM SI ARTICOLELE:


Probleme pentru Putin: a ajuns la cel mai scăzut nivel de încredere din ultimele 14 luniÎncrederea cetățenilor ruși în președintele Vladimir Putin a scăzut simțitor în luna august, atingând cel mai jos nivel din ultimele 14 luni. Chiar și așa, nivelul de încredere în liderul de la Kremlin este foarte mare, atingând 83%. Potrivit centrului rus de sondare a opiniei publice „Levada”, nivelul de încredere în preşedintele rus a scăzut până la cel din mai 2014 şi se situează în prezent la 83%. Asta după ce în luna iunie a acestui...Putin in fata unei revolte a rusilorAvând în vedere situația financiară și economică dificilă din Rusia, eficienţa propagandei de stat scade. Să te uiţi la TV pe stomacul gol nu este atât de interesant, și rușii au început să se plângă tot mai des că situația din țară se deteriorează. Dar guvernul a găsit o soluție: interzicerea ştirilor financiare despre criză, precum reflectarea creșterii numărului de proteste din Rusia. Sondajele de opinie arată că „euforia Crimeei dispare încet”,...

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog