10/17/2015

Cel mai mare targ de cariera, Bucuresti, Sala Palatului 22-23 octombrie 2015

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !


Numele meu este Amalia Florea, sunt Consultant Resurse Umane in echipa Angajatori de TOP Bucuresti si va scriu pentru a va prezenta cateva oportunitati de cariera potrivite profilului dumneavoastra, precum si cateva modificari in ceea ce priveste desfasurarea evenimentului.

Cel mai mare targ de cariera se va intampla mai devreme anul acesta, din motive tehnice, ce tin de locatia evenimentului si nu de echipa de organizare. Din pacate, eforturile noastre de a pastra data initiala nu au generat rezultatele la care ne asteptam. Tocmai de aceea, incercam sa ne asiguram ca minimizam pe cat de mult posibil impactul acestor schimbari asupra programului tau. Iata care sunt datele evenimentului:

Joi, 22 octombrie - Sala Palatului - veti gasi standurile companiilor anuntate;

Vineri, 23 octombrie - Sala Palatului - veti gasi standurile companiilor si workshop-urile programate pentru ziua de vineri;

Pentru ca stim cat este de dificil sa gasiti un job cu posibilitati de avansare intr-o companie care investeste in pregatirea angajatilor sai, am adus la Bucuresti unii dintre cei mai doriti angajatori din Romania.

Editia aceasta, echipa Angajatori de TOP impreuna cu Uber va aduc la eveniment. Descarcati aplicatia, folositi codul promotional "angajatori" si beneficiati de transport gratuit pana la Sala Palatului.

Pe 22-23 octombrie 2015 Angajatori de TOP aduce la Sala Palatului, Bucuresti peste 100 de companii, care vor sa isi extinda echipele si au planuri mari de angajare in urmatoarea perioada. Iata de ce puteti beneficia in cele doua zile de eveniment:

Discutii directe cu reprezentantii HR ai companiilor participante

- Peste 20 SkillShop-uri in domenii de interes - in care interactionati direct cu reprezentantii companiei preferate - ceea ce presupune o mai buna cunoastere a mediului de lucru din organizatie, a abilitatilor si competentelor necesare pentru a fi parte din echipa si a oportunitatilor de cariera lansate in exclusivitate de companii precum:

- CHEP Romania - Inspiring careers - how to set your development goals and achieve them - Un SkillShop interactiv, care te va ajuta sa intelegi procesul de recrutare al companiei si iti va dezvalui care sunt pozitiile disponibile;
- McDonald's - Dezvoltarea carierei la McDonals's - Intra in programul lor de Management Trainee si descopera motorul din spatele functionarii unei companii de succes;
- DB Schenker SSC - Understanding career paths - plan for success - Mateen Memon- General Manager al companiei, te ajuta sa intelegi care sunt pasii concreti ai unui proces de selectie si ce abilitati cauta angajatorii;
- TELUS International Europe - Creativity and innovation workshop - Creativitatea este cheia principala care te va ajuta sa iti gasesti loc intr-o echipa dinamica si pasionata de inovatie;

- Peste 4000 de job-uri din domenii diverse precum Banking, Audit & Consultanta, Vanzari, Customer Support-Client Service, Contabilitate-Finante etc; Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati lista oportunitatilor de cariera din domeniul de care sunteti pasionat, sa alegeti companiile preferate si sa veniti la targ pregatit sa investiti in cariera;

2) Consiliere pe CV-ul dumneavoastra si sansa de a castiga un iPhone 6

- CV-ul dumneavoastra actualizat si descarcat de pe Hipo.ro in format Barcode pana pe 21 octombrie va introduce automat in tragerea la sorti pentru un iPhone 6. Mai mult, la standul CV Experts invatati cum sa va faceti aplicatia mai atractiva pentru angajatori.

Intrarea la eveniment este gratuita, iar pentru a va asigura locul la sesiunile de SkillShop-uri va invit sa va inregistrati online pana 21 octombrie.

Va astept la eveniment!

Amalia Florea,
Consultant Resurse Umane,

Angajatori de TOP Bucuresti
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger