12/19/2015

Preafericitul Daniel a fost colindat de Corul Colegiului National "Mihai Viteazul", joi 17.12.2015

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Joi, 17.12.2015 de ziua Sf. Prooroc Daniel, Prea Fericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane si-a serbat ziua onomastica. Cu aceasta ocazia, prin randuiala bunului Dumnezeu, corul Colegiului National "Mihai Viteazul" a adus bucuria colindelor traditionale la Palatul Patriarhal. Prea Fericirea Sa ne-a primit cu multa caldura si acest lucru ne-a bucurat foarte mult. Incantarea a venit atat din partea Preafericirii Sale cat si a elevilor. Bucuria si trairile sunt foarte greu de expus in scris. De aceea vom reda mai jos cateva din imaginile momentului dar si filmararea momentului.

Corul CNMV a fost insotit la Palatul Patriarhiei Romane de dl. director Sever Popa, dl. prof. de religie Iordachescu Constantin, dna prof. de romana Savulescu Codina si dna prof. de religie Iliescu Alina si de dna prof. de muzica Ungureanu Ramona sufletul si dirijoarea acestui minunat cor.

In cuvantatul sau adresat tinerilor colindatori, Intaistatatorul Bisericii noastre a spus: "Va felicitam si apreciem lucrarea dumneavoastra in totalitatea ei, dar nu ne-am asteptat ca sa fie atat de bine pregatita corala aceasta cu aceste cantari foarte traditionale dar care au fost interpretate elegant si cu multa maiestrie! Si tinand cont de prestigiul scolii, ati fost tot la inaltime! Ori faceti ceva la inaltime, ori nu faceti deloc! Multumim si domnului director si tuturor cadrelor didactice care va formeaza si va indrumeaza pe linia aceasta de imbinare a stiintei cu spiritualitatea, a credintei cu cea mai frumoasa cultura - cultura sufletului. Sufletul culturii este cultura sufletului. Si incepe de la rugaciune, de la cantare frumoasa si desigur prin pastrarea si imbogatirea traditiilor care le-am mostenit."

Prof. Iordachescu Constantin











«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger