1/23/2016

Persecutiile comuniste in Germania

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Numai ateii inculti ignora istoria reala!!

Din timpul preluarii Germaniei de catre Nazisti si pana la terminarea razboiului, Crestinismul german, atat Catolic cat si cel Protestant (Luteran sau Evanghelic) au suferit persecutii majore.

La Dachau, loc pe care l-am vizitat, exista Lagarul de Concentrare loc unde evreii, homosexualii, martorii lui Iehova, tiganii sau crestinii erau inchisi si torturati ori executati.

In fapt, istoria consemneaza lupta Bisericii Catolice si Protestante Germane cu regimul Nazist. Aceste inchisori stau marturie pentru denigratorii persecutiei Bisericii.

Preoti inalti ai Bisericii Catolice, germani, italieni, polonezi, austrieci, francezi au murit pentru credinta lor. La fel si pastorii luterani sau evanghelici. Aceasta este realitatea si totusi atat de multi oameni sunt naivi si spalati pe creier de propaganda mincinoasa ateista."Gott mit uns" reprezinta o traditie istorica germana, nu are nimic in comun cu Biserica. http://en.wikipedia.org/wiki/Gott_mit_uns

Hitler si oamenii lEticheteui in majoritate pagani si atei au dorit exterminarea Bisericii Catolice sau Luterane. Parte este si lupta apriga a "Bisericii Marturisitoare"impotriva nazismului si impotriva crimelor. http://en.wikipedia.org/wiki/Confessing_Church .Preotii catolici si luterani, credinciosii catolici ai frumoasei Bavaria au salvat mii de evrei.

La Dachau au fost inchisi 2579 preoti catolici dar si 22 Ortodocsi. Cu toate persecutiile acesti preoti au trait calvarul pe care l-au trait si preotii nostri ortodocsi in inchisorile staliniste.

Un loc aparte l-au avut preotii catolici polonezi dintre care multi au fost canonizati pentru jertfa lor. Am un loc aparte in inima pentru Catolicismul Polonez dar si cel German. Parte datorita caracterului Papei Ioan Paul al Doilea dar si teologului desavarsit Benedict Ratzinger, un om denigrat pe nedrept de cei necunoscatori. Astfel Biserica Romano-Catolica din Germania si din Polonia si-au dus crucea. Episcopi si preoti polonezi, cei 108 martiri. 
http://en.wikipedia.org/ In imagine, Fericitul Antoni Zawistowski

Studiati istoria si veti vedea adevarul persecutiei Bisericii. Iar acesti atei, neobolsevici moderni (urmasi ai calailor din anii '40) care inventeaza minciuni pentru a spala pe creier tinerii se autoexclud de la masa onestitatii.

Mai aud atei neobolsevici, inculti, care scuipa seminte si asculta manele banuiesc, si care, spalati pe creier de propaganda mincinoasa ateista spun bazaconii gen "Hitler era crestin". Acesti mucenici catolici sau luterani, miile de preoti ucisi, Biserica persecutata, lagarele de concentrare ne spun adevarata istorie. Dupa 1933 Biserica a fost persecutat si s-a incercat distrugerea ei. Crestinismul era o piedica in fata ambitiei unui maniac influentat de ideologia ateista a rasismului si a eugenismului.

MAI MULTE INFORMATII:
Inchisoarea preotilor:

FOTO: Preoti catolici asteptand executia de catre Nazisti.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger