2/11/2016

Cum poti scapa de un hacker care ti-a intrat pe calculator?

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !


1.       E posibil ca odata cu muzica sa si descarcat si vreun virus, ori chiar site-ul sa fi avut cativa. Da o scanare cu antivirusul pe care il ai acum si vezi ce iti gaseste. Dupa intra in control panel>programs/programs and features>uninstall a program si dezinstaleaza tot ceea ce pare dubios (ai grija sa nu dezinstalezi ceva de la sistem, daca nu te pricepi, ruleaza doar scanarea cu antivirusul).

Un antivirus gratuit:

2.       Poate nu ai intretinut (verificat) calculatorul cum trebuie! Intretinerea se face doar o data pe luna: scaneaza cu antivirusul Avira (cred ca este cel mai bun si e pe primul loc dupa testare in luna decembrie 2015, apoi scaneaza cu MALWAREBYTES-ANTIMALWARE, apoi scaneaza cu ANTISPYWARE TERMINATOR 2012, apoi instaleaza si scaneaza cu ADVANCED SYSTEMCARE 9 PRO si apoi sa faci reparatiile cu acest program, iar dupa ce folosesti calculatorul se curata cu DISKCLEANUP si CCLEANER!

3.       Faci CD sau USB stick de pornire cu asta:

si cu asta:
Si pornesti calculatorul de pe ele, deci nu pornesti Windows, trebuie sa fii conectat la internet.

Sursa; http://www.tpu.ro/informatii-utilitare/salut-tpu-am-mare-nevoie-de-ajutor-de-acum-3-zile-mi-a-intrat-un-hacker-in-calculator-stiti-cumva-cum-sa-scap-de-el-fara/
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger