2/04/2016

Moartea tragica a unor mari vedete dupa ce L-au batjocorit pe Dumnezeu

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Scrie în Sfanta Scriptura In Epistola catre Galateni 6, 7: “Să nu vă lăsaţi înşelaţi; să nu râdeţi de Domnul: căci ce a semănat omul, aceea va şi culege”.

Iată povestea câtorva bărbaţi şi femei care L-au luat în râs pe Domnul:

John Lennon (Cântăreţ):

Cu câţiva ani înainte de a muri, într-un interviu pentru o revistă americană, el a declarat: “Creştinătatea va lua sfârşit, va dispărea. Nu este nevoie să îmi susţin această idee. Sunt sigur. Nu am ce spune despre Iisus, însă cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astăzi noi suntem mai cunoscuţi decât El” (1966).
Lennon, după ce a declarat că membrii formaţiei Beatles erau mai cunoscuţi decât Iisus Christos, a fost împuşcat de şase ori.

Tancredo Neves (Preşedinte al Braziliei):

În timpul campaniei prezidenţiale, acesta a declarat că, dacă ar obţine 500.000 de voturi din partea partidului său, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea îndepărta de la Preşedinţie.
Bineînteles, a obiţnut voturile, însă s-a îmbolnăvit cu o zi înainte de a deveni preşedinte, apoi a murit.

Cazuza (Compozitor, cântăreţ şi poet bi-sexual):

În timpul unui spectacol în Canecio (Rio de Janeiro), în timp ce îşi fuma ţigarea, a pufăit fumul în aer şi a spus: “Doamne, asta e pentru Tine.”
A murit la vârsta de 32 de ani, de CANCER pulmonar, într-un fel groaznic.

Cel care a construit Vasul Titanic

După ce s-a încheiat construirea Vasului Titanic, un reporter l-a întrebat cât de sigur era Vasul.
El a răspuns cu un ton ironic: “Nici chiar Dumnezeu nu îl poate scufunda”. Cred că ştiţi cu toţii ce a urmat.

Marilyn Monroe (Actriţă)

A fost vizitată de Billy Graham, în timpul unei reprezentaţii a unui spectacol. Acesta a declarat că Spiritul Lui Dumnezeu l-a trimis să îi predice.
Dupa ce a ascultat ceea ce a avea de spus predicatorul, ea a replicat: “N-am nevoie de Iisus al tău”. O săptămână mai târziu, a fost găsită moartă, în apartamentul ei.Bon Scott (Cântăreţ)

Fostul vocalist al formaţiei AC/DC. Într-un cântec din 1979, el spunea: “Nu mă opriţi: mă îndrept pe drumul meu, pe drumul care duce în infern”.
Pe 19 februarie 1980, Bon Scott a fost găsit mort, înecat cu propria vomă.

Campinas (in 2005)

În Campinas, Brazilia, un grup de prieteni, beţi, au luat, în drum, o altă prietenă... . Mama a însoţit-o până la maşină şi, îngrijorată de starea în care se aflau prietenii ei, i-a spus, ţinând-o de mână pe fata care se aşezase în masină: “Fiica mea, mergi cu Dumnezeu şi fie ca El să te apere.”
Aceasta a răspuns: “Poate doar dacă El (Dumnezeu) merge în portbagaj, pentru că aici, înăuntru,.... e deja plin.”

Peste câteva ore, a sosit vestea că tinerii au fost implicaţi într-un accident mortal, toţi au murit, maşina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de maşină fusese, însă, în mod surprinzător, portbagajul era intact. Poliţia a declarat că nu vedea în ce mod a putut rămâne intact portbagajul. Spre surprinderea lor, în portbagaj au găsit un carton de ouă, iar ouăle erau toate întregi.

Christine Hewitt (ziaristă şi redactoră de emisiuni de divertisment din Jamaica )

Ea a declarat că Biblia (Cuvântul lui Dumnezeu) este cea mai proastă carte scrisă vreodată.
În iunie 2006 a fost găsită arsă în maşina proprie.

Mulţi alţi oameni importanţi au uitat că nu există nici un alt nume căruia să i se fi acordat atâta autoritate, precum numele Domnului Nostru Iisus Hristos.
Mulţi dintre aceştia au murit, numai Domnul Nostru Iisus Hristos a murit şi a înviat şi este viu.

Articol preluat de pe: dervent.ro

Consider ca trebuie facute cateva specificatii foarte importante:

Sf. Prooroc David spune in unul din psalmii sai: "Moartea pacatosilor e cumplita". Fireste ca tot omul greseste. Cu totii gresim! Problema apare insa atunci cand oamenii gresesc intentionat, cu rautate, constant. Sunt unii atei convinsi care il hulesc pe Dumnezeu. E o absurditate. Cum sa hulesti pe cineva care tu nu crezi ca exista! Una din cele 10 porunci este "Sa nu iei numele Domnului in desert" (Porunca a 3 a).
Apare intrebarea: "Dumnezeu se razbuna?". Nu cred ca Dumnezeu se razbuna! Moartea cumplita poate fi pusa la cale chiar de dusmanul lui Dumnezeu: diavolul. Daca diavolul ii inspira rautatea si pacatul, poate tot el sa iti pregateasca si o moarte pe cinste. Caci diavolul merge la Dumnezeu si ii spune: "Doamne, lasa-l pe mana mea caci este al meu! De mine asculta! Pe Tine te injura! E al meu!". Si daca esti adancit in pacat, Dumnezeu nu are ce face si te lasa pe mana lui.  Asta nu inseamna ca El nu a incercat dea lungul timpului sa iti arate si sa iti demonstreze ca gresesti, ca nu esti pe drumul cel bun! Dar daca omul se incapataneaza sa nu il asculte pe Dumnezeu, cu cine ramane? Hristos a zis: "Nu puteti sluji la doi domni: si lui Dumnezeu si lui mamona (diavolului, iubirii de avutii)" si in alta parte: "Cine nu este cu Mine, este impotriva Mea" si  cine nu aduna cu Mine, risipeste!" (Matei 12, 30). Prin urmare subliniez: PACATUL ARE URMARI NEGATIVE la fel cum mancand o hrana alterata, te strici la burta si ti-e rau o zi intreaga!

Diavolul se joaca cu emotiile oamenilor... Dezechilibrele dintre suflet si trup duc in cele din urma la boli, unele mai grave sau mai putin grave ca altele... Si asta nu din cauza lui Dumnezeu, ci din cauza pacatului!


Nu Dumnezeu aduce necazul in viata oamenilor. Orice fapta buna sau rea are urmarile ei. Oamenii au libertartatea de a alege: fac binele sau raul. Am zis mai sus ca Dumnezeu incearca sa il intoarca pe om din caile gresite, dar daca omul nu raspunde chemarii nu e vinovat Dumnezeu! Intr-adevar Dumnezeu mai ingaduie necazuri in viata omului dar pentru ca omul sa se destepte. A nu se intelege ca ai gresit odata si gata Dumnezeu te-a parasit! Nu! Unii oameni fac rautati toata viata lor, altii chiar lupta vehement impotriva lui Dumnezeu producand multa paguba sufleteasca celor din jur. Apoi revin la libertate, oamenii rai fac rele altora provocandu-le suparari. Nu Dumnezeu creaza raul. Ci raul ca lipsa a binelui este facut de oameni la sfatul diavolului.


ATENTIE! Eu nu sustin ca "Dumnezeu se razbuna personal pe cel care greseste!". El nu se razbuna, ci omul traieste sub urmarile propriilor lui fapte, dar si ale semenilor lui. Aceste fapte pot fi facute dupa legea lui Dumnezeu sau dupa sfatul diavolului sau dupa mintea omeneasca limitata.

Teolog Iordachescu Constantin
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog