2/08/2016

Trupa de teatru Birlic - "Despre amor, omor şi umor" din "Povestea vorbei" de Anton Pann, Bucuresti


Trupa de teatru Birlic din Fălticeni prezintă spectacolul "Despre amor, omor şi umor" din "Povestea vorbei" de Anton Pann, în regia lui Ovidiu Cuncea

Distribuţia: Maria Simion, Rareş Ţăbrean, Radu Bosta, Diana Afrăsinei, Răzvan Conţu, Lorena Saviuc, Cristian Frîncu, Andreea Răileanu, Daniel Popa, Andreea Nechita, Cosmin Ştefan, Bianca Ciubotariu şi Narcis Ghivirigă.

Cosmin Ştefan (actor la trupa "Birlic"): "Trupa de teatru "Birlic" din Fălticeni are minunata onoare să vă prezinte un spectacol cu o importanţă morală: "oricât de mort ai fi, tot tu ești vinovat". După asta se ghidează și majoritatea oamenilor din ziua de azi, din lipsa de responsabilitate. Cu un viu grai autentic, expresii oltenești, o multitudine de personaje reprezentând fiecare un stereotip, spectacolul "Despre amor, omor si umor" regizat de Ovidiu Cuncea, actor al Teatrului Național Bucureşti, iși propune să atragă atenția spectatorului bucureştean cu o piesa dinamică, fastuoasă și amuzantă cu un mesaj puternic, recomandată tuturor, indiferent de vârstă. Vizionare placută!"

Pr. Vasile Liviu Mihăilă: Trupa de teatru "Birlic" din Fălticeni este prezentă în perioada 11-14 februarie 2016 la Bucureşti cu ocazia împlinirii a 111 ani de la naşterea maestrului Grigore Vasiliu Birlic (25 ian. 1905) şi a 46 ani de la trecerea sa în veşnicie (14 februarie 1970).

Cercul Militar National, Joi 11 februarie, ora 18.30
Teatrul de Comedie (Sala Studio), Vineri 12 februarie, ora 17.30

Durata spectacolului este de 45 minute.

Spectacolul este oferit de Asociaţia Fălticeni Cultural


Intrarea este liberă

0 comentarii:

       
   

Vizite pe blog

Vizitatori

Labels