2/04/2016

Vedete de renume care nu cred in Dumnezeu

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Am observat cu toții că vedetelor din toată lumea le place partea cu mulțumirile atunci când li se răsplătește munca prin premii sau trofee. Toți mulțumesc familiei, prietenilor, fanilor, soțiilor sau soților, iar cei mai mulți mulțumesc și lui Dumnezeu pentru succesul de care se bucură.

Cu toate acestea, este clar că nu toate vedetele cred în Dumnezeu, căci nu toate mulțumesc divinității, iar unele dintre ele recunosc și susțin fără probleme că nu cred în Dumnezeu. Este și cazul lui Woody Allen, evreu-ateu, care nu are probleme în a recunoaște că pentru el a fi ateu nu este numai o problemă de identitate, ci și un act de a rezista în Univers.

Jodie Foster nu crede în Dumnezeu, dar asta nu o împiedică să participe cu drag la tradițiile și obiceiurile religioase. Într-un interviu pentru „Entertainment Weekly” a explicat : “Sunt atee. Dar iubesc religiile și ritualurile religioase. Chiar dacă nu cred în Dumnezeu. Sărbătoresc în familie alături de copii cam toate sărbătorile religioase. Copiilor le place și nu îți pun problema dacă sunt iudei sau catolici”,iar  Jodie le lasă libertatea de a-și alege religia când vor crește.

Morgan Freeman, care deși a jucat de două ori în cariera sa rolul de creator, el nu crede în Dumnezeu. El nu crede că Dumnezeu ne-a creat, ci mai degrabă crede că noi L-am creat pe Dumnezeu. Atâta vreme cât nu a văzut nimeni dovada clară că Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Lui, Morgan Freeman a ales să nu creadă în Dumnezeu, ci să creadă că El este unul din personajele pe care le joacă foarte ușor.



Angelina Jolie și Brad Pitt nu cred în Dumnezeu


Deși s-ar zice că superbul cuplu de la Hollywood este fanatic religios, datorită familiei numeroase, cei doi au ales să creadă în puterea omului și atât.

Angelina Jolie, de exemplu, nu are nevoie să creadă în Dumnezeu, ea știe că unii oamenii au ceva spiritual în ei, dar nu încearcă să explice asta prin existența unui Dumnezeu. În același timp, crede că pentru credincioși există totuși Dumnezeu și nu poate să spună exact dacă este bine sau nu să fi ateu. Cert este că nu este genul de om care acceptă limitarea și impunerea în anumite norme religioase.

Alături de superba lui soție, Brad Pitt își educă cei șase copii într-un mediu unde nu există Dumnezeu. Deși crescut în familie de baptiști, vedeta a ales să nu creadă în Dumnezeu, așa că a devenit cu ușurință ateu combinat cu agnostic. Într-un interviu pentru “New York Daily News” a afirmat “Cel mai probabil sunt 20% ateu și 80% agnostic. Nu cred că știe nimeni. Vei afla dacă există dumnezeu când vei trece în lumea cealaltă, până atunci nu are sens să te gândești la asta.”

Daniel Radcliffe, vedeta din Harry Potter are o problemă cu faptul că religia limitează drepturile omului, crede el. Așa că a crede în Dumnezeu ar însemna să nu fii alături de oameni.


Atunci când a fost întrebată de un reporter ce i-ar spune lui Dumnezeu la porțile Raiului, Julianne Moore a răspuns “ Uau, m-am înșelat, Tu chiar exiști!”. Este foarte clar că răspunsul ei este o confirmare a faptului că actrița nu crede în Dumnezeu.

Printre vedete care nu cred în Dumnezeu se mai numără și Keira Knightley, Kevin Bacon, Rodney Dangerfield și Billy Joel. Deși toate cred într-o forță spirituală, se pare că regulile și impunerile religiilor nu sunt pe placul lor, așa că au preferat să stea departe de religie.


Sursa: http://okmagazine.ro/gossip/vedete-care-nu-cred-dumnezeu/index.html

Aceste vedete din pacate sunt modelele tinerilor din zilele noastre... Mai multe in linkul de mai jos:


«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger