1/01/2017

Vladimir Putin atentioneaza ISIS. "Jur ca daca bombardeaza Rusia, intr-o jumatate de ora TOTI musulmanii vor muri."

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Statul Islamic a făcut un apel către toţi adepţii săi din Rusia, într-o înregistrare video de nouă minute postată duminică pe YouTube. „Ascultă, Putin, vom veni în Rusia şi te vom ucide în casele tale... Fraţilor, porniţi jihadul, pentru a-i ucide şi lupta contra lor", afirmă o voce, în timp ce sunt arătaţi mai mulţi bărbaţi care se antrenează în deşert.     

Nu a fost imediat posibil să se verifice în mod independent originea înregistrării video, dar linkul către ea a fost publicat pe un cont al mesageriei Telegram folosit de gruparea militantă, adaugă Reuters. De asemenea, nu este clar de ce jihadiştii ar viza comiterea unor atentate teroriste pe teritoriul rus, însă Washington şi Moscova negociază cu privire la întărirea prezenţei militare şi a cooperării în lupta de combatere a Statului Islamic din Siria.  

Gruparea le-a cerut susţinătorilor să folosească orice arme au la îndemână pentru a comite atentate în statele în care trăiesc.   Europa a fost vizată în ultima perioadă de o serie sângeroasă de atacuri teroriste.


Sursa: Adevarul 

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a emis un avertisment puternic pentru cei care ameninta Rusia si cetatenii sai, in special ISIS si musulmanii radicali. Pentru a combate amenintarea, foarte reala de altfel, Putin a infiintat o diviziune militara ce vizeaza in special grupurile teroriste ocupate in Al-Raqqah, Siria.


Teroristii au declarat orasul Al-Raqqah ca si capitala ISIS cu circa 5.000 de membri care patruleaza pe strazi. Cu o astfel de amenintare atat de aproape de granita de sud a Rusiei, presedintele Federatiei Ruse a rezervat 150.000 de soldati gradati, sa isi uneasca fortele pentru a combate teroarea jihadistilor. In urma atacurilor brutale si lipsite de sens din Franta, Putin i-a sugerat lui David Cameron ca el este gata sa-si uneasca fortele cu Occidentul pentru a termina teroarea statului islamic.

"Recentele evenimente tragice din Franta arata ca ar trebui sa ne unim fortele pentru a preveni actele de terorism", a spus Putin.

"Jur ca daca bombardeaza Rusia, intr-o jumatate de ora TOTI musulmanii vor muri."


Sursa BZI
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog