4/17/2018

Formular 230 - Doneaza 2% din impozitul pe venit

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !Multe lucruri frumoase am realizat in parohia noastra! Le puteti vedea pe situl nostru: http://parohiabalaceanca.ro/ În parohia noastră dorim sa organizam mai multe lucruri frumoase, insa orice lucru bun nu se face fara bani! Dorim sa organizam o biblioteca frumoasa, avem un cor de copiii simpatici care si ei trebuiesc sprijiniti, organizam ateliere de creatie pentru cei mici, avem in parohie si familii nevoiase care trebuiesc ajutate.
Dorim sa organizăm o bibliotecă pentru tinerii din sat. Ne puteți ajuta donând cărți sau mobilier pentru bibliotecă.
Ne puteti sprijini si in cele doua proiecte culturale pe care le vom organiza anul acesta precum si in altele ce vom urma ulterior:

1.Proiectul Cultural-Educațional ,,Suflet de român” 13-17 mai 2018

2. Proiectul Scoala de vara „Unitatea de Neam și Credință” iulie 2018


Cine doreste, poate sa completeze formularul de redirectionare a 2% spre Parohia Balaceanca.

Acest formular il puteti descarca dand clic AICI: formular nou 230 completat.
  • Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/
  • Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care apartii cu domiciliul gasesti aici: https://goo.gl/XFb2QQ
  • Deoarece stim cat de pretios este timpul tau si ce inseamna un drum pana la ANAF, daca strangeti mai multe formulare de la rude, prieteni si colegi, sunati-ne la 0771660499.


Va multumim din suflet! Numai impreuna vom reusi sa demaram proiecte frumoase si sa ajutam semenii nostri!

Pr. Iordachescu Constantin
0771660499
padreconstantin@yahoo.com

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123