11/23/2018

Prajitura de post Shutterstock

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !


INGREDIENTE


1 ceașcă apă
1 și ½ ceașcă făină
1 ceașcă zahăr cristale
1 pliculeț praf de copt
4 linguri cacao neîndulcită
1 ceașcă gem
1 lingură ulei
1 esență de rom

MOD DE PREPARARE
Se toarnă zahărul și praful de copt intr-un bol mai mare. Se amestecă bine. Se adaugă apa amestecandu-se continutul până aluatul devine umed și ușor lichid. Apoi se adaugă și cacaoa și ulterior gemul.  Ulterior adăugăm o lingură de ulei iar la final esența de rom.
Aluatul obținut se întinde într-o tavă.
Se lasă la copt 25-30 minute la 150 grade Celsius.
Recomandăm un cuptor electric! Coace mult mai bine decât unul pe gaz.

Prăjitura prezentata are ca timp total de preparare 35 de minute.

Poftă bună!

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123