În volumul său "World Without Cancer", autorul
american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche,
ascunsă cu grijă de marele public, şi anume proprietăţile curative ale
vitaminei B17, numită şi laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, citat de
Agerpres.
Este un fapt demonstrat faptul că această substanţă distruge
repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informaţii despre
vindecarea bolnavilor de cancer graţie B17, precum şi explicaţiile ştiinţifice
ale acţiunilor sale şi ridică întrebarea 'De ce medicina convenţională nu
recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înşelătoare?'.
Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în
medicina convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii
elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual
pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe
producţia armatei de substanţe chimice destinate să lupte împotriva bolii.
Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie
farmaceutică dominantă în lumea noastră.
Vitamina B17, care ucide cancerul, este conţinută în special
în sâmburii de caise. Aceştia au fost declaraţi oficial medicament împotriva
tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea Război
Mondial, dr. Max Gerson şi-a tratat cu succes pacienţii cu acest remediu şi l-a
inclus în metoda sa de combatere a cancerului.
Amigdalina se găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine,
piersici, prune şi mere, precum şi în seminţele de mere, sorg, mei, seminţe de
in, linte, unele soiuri de fasole şi struguri. De asemenea, în unele plante şi
multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în
alimentaţie.
Modul actual de viaţă ne face să consumăm produse din făină
rafinată, mult zahăr, ulei de gătit şi alte produse industriale şi procesate,
în timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul
nostru. Bunicii noştri au mâncat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe
vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din făină
brută şi chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să ştie, la
vitaminele necesare pentru o viaţă sănătoasă, ferită de boli, inclusiv
amigdalina (B17).
Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului
acum 35 de ani, chiar dacă numeroşi savanţi susţineau că, dacă o persoană ar
consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susţine autorul
volumului menţionat. Potrivit acestuia, giganţii farmaceutici, precum şi
Ministerul Sănătăţii al SUA au exercitat presiuni uriaşe asupra Direcţiei de
control pentru calitatea alimentelor şi medicamentelor, care a declarat drept
ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informaţiile ataşate despre
efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum şi vânzarea unor
categorii de fructe proaspete şi sâmburi de caise.
Tactica mai includea răspândirea de zvonuri că sâmburii de
caise şi de migdale conţin cianură şi că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care
le mănâncă. Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză până
în zilele noastre, chiar dacă a consumat în cantităţi mari sâmburi de caise sau
migdale, scrie Edward Griffin în volumul său.
Sursa: http://jurnalul.ro/stiri/observator/descoperire-revolutionara-ascunsa-de-companiile-farmaceutice-adevarul-despre-vitamina-care-ucide-cancerul-643378.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.