Pages - Menu

11/23/2018

Prajitura de post Shutterstock



INGREDIENTE


1 ceașcă apă
1 și ½ ceașcă făină
1 ceașcă zahăr cristale
1 pliculeț praf de copt
4 linguri cacao neîndulcită
1 ceașcă gem
1 lingură ulei
1 esență de rom

MOD DE PREPARARE
Se toarnă zahărul și praful de copt intr-un bol mai mare. Se amestecă bine. Se adaugă apa amestecandu-se continutul până aluatul devine umed și ușor lichid. Apoi se adaugă și cacaoa și ulterior gemul.  Ulterior adăugăm o lingură de ulei iar la final esența de rom.
Aluatul obținut se întinde într-o tavă.
Se lasă la copt 25-30 minute la 150 grade Celsius.
Recomandăm un cuptor electric! Coace mult mai bine decât unul pe gaz.

Prăjitura prezentata are ca timp total de preparare 35 de minute.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.