2/13/2011

Dinozaurii traiesc inca in Congo

Un comentariu:
Un subiect mai nou care mi-a indus o oarecare curiozitate, este existenta dinozaurilor in zilele noastre. Am cautat in cateva situri straine si am gasit cateva lucruri interesante pe care doresc sa le mentionez mai jos:

Dinozaurii se pare ca au disparut in urma unui mare cataclism, cel mai probabil dupa potopul din vremea lui Noe.

Contrar parerii Evolutioniste care sustine ca Dinozaurii au trait in timpuri stravechi cu mult inainte de a aparea oamenii pe pamant, cercetatorii sustin ca dinozaurii si oamenii au trait in acelasi timp. Daca acest lucru este adevarat si poate fi divedit stiintific, atunci teoria evolutionista va avea mult de suferit si isi va da pe fata marile ei erori.

In Biblie nu gasim nicaieri acest nume de dinozaur, si e foarte normal, deoarece acest nume a fost pus abia dupa anii 1800. Pana atunci, sinonimul la dinozaur era balaur, dragon. Este cunoscuta istoria uciderii balaurului de catre Sf. Gheorghe.

Dupa unii cercetatori, este posibil ca unii dinozauri sa fi supravietuit potopului din vremea lui Noe, mai ales unii inaripati, pterozaurii. Aceasta teorie o sustin pe baza unei descoperiri uluitoare: The Illustrated London News of February 9, 1856 (p. 166) a raportat ca niste muncitori lucrand la un tunel feroviar, in ultimul secol, in Franta, au dat peste o creatura cu aripi imense la Culmont, în Haute Marne. Arăta ca un liliac, şi pielea ei era groasă şi uleioasa. Acesta a murit la scurt timp după. Anvergura aripilor acesteia a fost măsurată la 3.22 metri (10 picioare 7 inch). Un specialist a recunoscut imediat ca aparţinând genului „Pterodactylus Anas".

În 1981, oamenii de ştiinţă au identificat ca fiind oase de dinozaur, niste oase care au fost găsite în Alaska. Dupa parerea specialistilor, acestea au doar 20 ani vechime. Oasele au fost atât de proaspete ca geologul care le-a gasit a crezut la început că trebuie să fi fost oase bizon. Ele au fost identificate ca aparţinând dinozaurilor cu coarne, dinozaurilor duckbill, şi dinozaurilor carnivori mici.

Unele încercări ştiinţifice pentru a verifica existenţa unor dinozauri azi au centrat în jurul junglele de la distanţă a Republicii Congo, în centrul vestul Africii.

Pentru a se convinge de existenta in zilele noastre a unor specii de dinozauri, s-au facut niste expeditii stiintifice junglele din Republica Congo din centrul-vestic al Africii. Aceste expeditii stiintifice au avut loc cu ajutorul şi sponsorizare a guvernului congolez, într-un efort de a verifica rapoartele de animale neidentificate anterior.

Unul dintre aceste animale, cunoscut pentru localnicii ca Mokele-mbembe, se potriveşte ca descriere unui mic dinozaur ierbivor.

Biologul Dr. Roy P. Mackal, de la Universitatea din Chicago, a condus unele dintre aceste excursii prin mediul aspru, umed si mlăştinos din Congo. El a scris o carte despre excursii lui, care include rezumate de alti cercetatori, care au facut expeditii in regiunile Congo – Likouala.

Mackal spune că a descoperit o broască ţestoasă gigant şi o pasăre-maimuţă în mlaştinile Likouala.

O specie necunoscuta de crocodil mare, de asemenea, pare să locuiasca în zonă.

Dar Dr Mackal a realizat mai multe rapoarte privind observarea de alte creaturi neidentificate, inclusiv Mokele-mbembe, despre care este destul de convins ca este un mic dinozaur sauropod.

Biologul Marcellin Agnagna este un alt om de ştiinţă care a raportat oficial ca a vazut Mokele-mbembe. El a spus că la 1 mai 1983, el şi membrii partidului său a dat peste un Mokele-mbembe în Congo la ceva distanţă de Lacul Tele. Vietatea descrisa avea un spate lat, un gat lung, şi un cap mic. Partea din faţă era maro, şi spatele negru. Vietatea a fost descoperita in apa acestui lac de mica adancime. Lungimea vizibila de deasupra liniei de plutire a fost de aproximativ cinci metri (16 picioare).

Agnagna a spus, "Se poate spune cu certitudine că animalul pe care l-am văzut a fost Mokele-mbembe, că a fost destul de viu, şi, în plus, că este cunoscut de mulţi locuitori din regiunea Likouala."

Aceste descoperiri ma pun pe ganduri. Imi spun: e posibil sa mai existe si in zilele noastre diferiti monstruleti sau mai bine zis mutati genetic care s-au inmultit. Ma duce gandul la localitatea Maliuc din Delta Dunarii. Am fost acolo acum 3 ani. Un locuitor ne-a povestit ca aici era un centru de cercetare infiintat de Ceausescu. Aici s-a creat o broasca gigant comestibila prin mutatie genetica. Acum ma gandesc la monstrisorii din Congo... poate sunt rodul unor oameni de stiinta, unor geneticieni... Sau poate chiar au ceva radacini in speta dinozaurilor. Totusi oamenii de stiinta au identificat aceste specii de care am amintit mai sus cu unele specii din vechime.

Poate maine-poimaine nu vom mai avea catel ca animal de companie, ci un Dino!

http://www.nwcreation.net/dinosdragons.html

http://www.answersingenesis.org/creation/v15/i4/dinosaurs.asp

2/06/2011

Jill Bolte Taylor - despre activitatea cerebrala

Niciun comentariu:

un cercetator face atac cerebral si descrie experientele traite

2/03/2011

Cum scapi de amenzile de circulatie si sa ramai cu permisul

Niciun comentariu:

Fiecaruia dintre soferi i s-a intamplat macar o data sa fie oprit de Politia Rutiera si sa fie amendat, in multe cazuri, chiar si pe nedrept. Atunci cand incalci flagrant regulile de circulatie, trebuie sa platesti, dar sunt si situatii in care si agentul de circulatie se poate insela sau pur si simplu trebuie sa-si faca planul de amenzi si atunci “iese la vanatoare” si taie procese verbale pe banda rulanta. Ce e de facut daca esti amendat si cum poti sa-ti pastrezi permisul?

Cum faci sa scapi de amenzile de circulatie si sa ramai cu permisul
Situatiile neclare apar de cele mai multe ori in cazul semafoarelor. Un sofer care forteaza culoarea "galben", pentru ca pur si simplu nu poate frana in conditii de siguranta, poate fi acuzat foarte usor ca a trecut pe "rosu", contraventie pentru care isi pierde permisul cu foarte mare usurinta.
De asemenea, situatii foarte neclare sunt si la trecerile de pietoni. Poti fi acuzat foarte usor ca nu ai acordat prioritate unui pieton, care pare ca vrea sa traverseze, dar nu este deloc hotarat, gandurile ii sunt in alta parte si s-a trezit in zona trecerii, dar, de fapt, nu stie ce vrea sa faca.
Exemplele pot continua si sunt multi dintre noi care s-au simtit nedreptatiti de Politia Rutiera.
Asa ca, exista intotdeauna solutia contestarii procesului verbal in instanta. Practic, daca dai Politia in judecata, ti se returneaza permisul pe perioada procesului, iar in cazul in care castigi ti se anuleaza si procesul-verbal de contraventie.
Care sunt sfaturile avocatilor:
1. Trebuie sa depui contestatia in termenul legal si sa nu lasi sub nicio forma sa treaca cele 15 zile in care ai dreptul de a te adresa instantei de judecata pentru a contesta procesul-verbal de contraventie. Trebuie sa numeri cele 15 zile de la data la care ai intrat in posesia procesului-verbal. Nu conteaza forma sub care l-ai primit: daca l-ai primit personal sau prin posta.
2. Contestarea unei amenzi adica a unui proces-verbal se face prin redactarea unui act numit plangere, care se depune si la sediul Politiei, in a carei raza teritoriala lucreaza politistul care te-a amendat, dar se adreseaza si judecatoriei, pe a carei raza teritoriala a fost constatata fapta.
3. Dosarul plangerii contine doua exemplare din urmatoarele acte:
- copie xerox act de identitate;
- copie xerox proces-verbal de contraventie;
- plangerea impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei;
- memoriu impotriva politistului, daca exista.

Acest dosar se va depune la Serviciul Politie Rutiera de pe langa Inspectoratul Judetean de Politie din judetul in care s-a intamplat incidentul, functionarii fiind obligati sa il primeasca si sa iti inmaneze in calitatea ta de depunator o dovada ca l-au "receptionat".
Plangerea se poate depune si personal, dar se poate trimite si prin prin posta, insotita de o confirmare de primire.
4. Sunt mai multe cauze pentru care poti obtine anularea procesului-verbal de contraventie. Daca, de exemplu, politistul in cauza nu a completat toate rubricile sau a facut greseli, ai sanse mari de reusita.
Ce alte posibile nereguli (vicii de procedura) poti descoperi in procesul-verbal? Ar mai fi: neprecizarea motivelor, care au dus la intocmirea lui sau daca procesul-verbal in cauza nu contine datele cerute de lege, nu sunt mentionate obiectiunile contravenientului si asa mai departe.
Tot la capitolul "vicii de procedura" mai figureaza si lipsa semnaturii agentului constatator, lipsa mentiunilor cu privire la numele si functia agentului, stabilirea amenzii in suma totala fara sa se indice sanctiunea aplicata pentru fiecare din contraventii etc..
Alte "vicii de procedura", care pot fi invocate in contestatie, tin de lipsa datei si/sau a locului unde a fost incheiat, lipsa numelui, prenumelui, calitatii si institutiei agentului constatator.
In cazul in care refuzi sa semnezi procesul-verbal de contraventie, politistul trebuie sa aleaga un martor ocular care sa contrasemneze.
5. Mai departe, vei fi instiintat cu privire la data, ora si locul unde se va judeca printr-o citatie.
6. Cand ajungi in instanta, vei putea cere Politiei sa puna la dispozitia judecatorului orice fel de probe care nu ti-au fost aratate sau despre care crezi ca ti-ar putea dovedi nevinovatia. Este vorba despre fotografii, in care trebuie sa apara masina ta si pe care trebuie sa fie inscriptionate ziua, luna, anul si chiar si minutul.

Sursa: http://www.incont.ro/

RCA-Ieftin
Roviniete.ro
libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger