8/05/2012

Cum poti recupera telefonul pierdut

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Utilizatorii terminalelor Apple au practic cea mai uşoară sarcină, opţiunea Find My Phone oferind facilitatea de localizare, apelare, trimitere a unui mesaj, blocare sau ştergere de la distanţă încă de la iOS 3.0.  

Şi platforma Windows Phone 7 oferă o facilitate nativă pentru regăsirea şi controlul unui terminal pierdut, aceasta fiind integrată în cadrul Windows Live încă de la lansarea din 2010. Ca şi soluţia Apple, Find My Phone nu oferă decât blocarea de la distanţă cu tot cu afişarea unui mesaj, ştergerea integrală a datelor, localizarea terminalului şi declanşarea soneriei. 

Nici Samsung nu şi-a lăsat clienţii de izbelişte, compania oferind serviciul Samsung Dive pe 42 din terminalele sale Android sau Bada începând cu primăvara anului trecut. Samsung Dive oferă aceleaşi servicii de localizare, declanşare a soneriei, trimiterea unui mesaj sau blocare şi ştergere de la distanţă, dar plusează cu opţiunile de descărcare a jurnalului apelurilor, urmărirea prin GPS a unui terminal şi redirecţionarea apelurilor, oferind astfel un plus major de utilitate.

Mai multe detalii gasiti aici:

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog