1/03/2016

In Columbia a fost construit un templu satanic

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

In Columbia a fost inaugurat primul templu satanic in cinstea lui Lucifer. Acest lucru a provocat o mare teamă și îngrijorare în rândul oamenilor din orașul Calarca. Omul care a reușit construirea acestui templu este satanistul Damian Victor Rozo. Proiectul a devenit o realitate datorită ajutorului financiar a satanistilor din întreaga lume.

Locul constructiei este situată mai exact la „La Aguacatal” în Calarca, Quindio. Colonelul Ricardo Suarez, seful poliției de acolo, a declarat că deschiderea acestui templu, a provocat multă teamă printre oameni, pentru ceremonii și practicile care vor fi făcute. El a adăugat faptul că, în Columbia există libertate religioasă. De aceea ei trebuie să respecte credințele. Tot ceea ce poate el face este să verifice dacă au permisiune și documentele necesare pentru funcționarea acestui templu.

Si in America, a fost deschis un templu satanic în orașul Detroit, cu o statuie a lui Satan mai mare de doi metri, care cântărește o tonă și jumătate.

Biblia vorbește despre Satan ca un înger căzut, care s-a opus și a vrut să fie egal cu Dumnezeu. (Isaia 14: 12-1 5). O ființă care caută distrugerea omului și caută ca omul să i se închine. Apostolul Petru avertizează pe creștini să fie atenți împotriva lucrările întunericului. „Fiți treji și vegheați! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită.” (1 Petru 5: 8)

Sursa: http://www.acontecercristiano.net/
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog