3/04/2017

O româncă a călătorit în „Tărâmul Nemuritorilor” unde oamenii traiesc 130 de ani

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

O româncă a călătorit în Valea Hunza, în „Tărâmul Nemuritorilor”. Cu ce informații a venit de la populația care trăiește până la 130 de ani?

Un loc vizitat acum multă vreme și de Henri Coandă, venit aici pentru a face experimente științifice de graniță, Valea Hunza sau Tărâmul Nemuritorilor, după cum mai este numită această zonă, este ca un fel de oază spirituală și de sănătate într-o lume bântuită de materialism și boală.

Aici speranța de viață țintește în mod obișnuit 110-120 de ani, la 80 de ani oamenii considerându-se încă în floarea vieții. Ce anume îi face pe acești oameni să trăiască atât de mult? Ce proprietăți speciale are acest spațiu, încât boala nu își găsește loc aici? Ce anume mănâncă și care este viața lor?

După o călătorie făcută în Valea Hunza, cunoscuta exploratoare româncă Uca Marinescu a venit să ne împărtășească această experiență, cu detalii fascinante, în emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii, difuzată la Nașul Tv.

În Pakistan, o comunitate de 5-6 milioane de oameni, cu o structură genetică diferită de a celorlalți locuitori ai acestei țări, trăiesc într-un fel de lume paralelă, într-un fel de "Tărâm al Nemuritorilor".

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger