12/28/2007

Plecat de 10 zile cu Colinda

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Frumos obicei este colindatul in preajma Craciunului. Aduce un farmec deosebit in orice familie. Sa primesti colindatori pentru unii e un lux (nu isi permit din cauza saraciei), pentru altii e o bucurie (gazda asteapta colindatorii pregatita cu de toate) iar pentru altii o ... prostie! Acestia din urma poate inteleg cel mai putin aceasta sarbatoare mare crestina. Totul sta in felul tau de a fi si a trai. La urma urmei, Craciunul este o Sarbatoare crestina nu pagana!!! Se naste Hristos! Aceasta sarbatoare se traieste cu sufletul, nu cu trupul. In Sarbatorile pagane, oamenii se bucurau doar cu trupul. Se dadeau la tot felul de placeri pana la orgii sexuale. Pentru a trai cu adevarat bucuria Craciunului trebuie sa intelegi ce vrea Hristos de la tine? Trebuie sa stii cum sa te raportezi la divinitate. Pentru asta trebuie sa fii sincer in relatia ta intima cu Dumnezeu.

De luni 17.12.2007 merg cu colinda peste tot unde putem fi asteptati. Am mers pe baza de programari pe la marile institutii, ministere, pe la oameni mici si mari. Am fost si la Galati. Azi am incheiat programul Colindelor.

Te solicita mult!

Mergeti fratilor cu colinda! Nu lasati sa se piarda acest obicei nespus de valoros pentru poporul nostru! Insa ziua Craciunului nu uitati sa o petreceti alaturi de cei dragi!

Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger