7/19/2016

ELIJAH WOOD (“Stapanul Inelelor”) vorbeste despre PEDOFILIA de la HOLLYWOOD la care sunt supusi tinerii actori

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Actorul american Elijah Wood (35 de ani), cunoscut din trilogia „Stăpânul Inelelor“, susţine că tinerii artişti de la Hollywood sunt supuşi abuzurilor sexuale de către oamenii influenţi din industrie, motiv pentru care mulţi copii promiţători ajung să-şi compromită carierele refugiindu-se în consumul de droguri şi alcool.


Elijah Wood, care l-a interpretat pe Frodo Baggings în seria „Stăpânul Inelelor/ Lord of the Rings“, a declarat pentru „The Sunday Times“ că la Hollywood este foarte probabil ca abuzurile asupra copiilor să nu fi încetat. Actorul a mărturisit că mama lui a fost cea care l-a protejat de pericolele din Cetatea Filmului, unde a ajuns la vârsta de opt ani, deoarece nu-l lăsa aproape niciodată să participe la petreceri informeaza adevarul.ro

Totodată, artistul a mărturisit, fără a nominaliza, că mulţi dintre colegii lui de la vremea respectivă erau adesea chinuiţi şi persecutaţi la astfel de evenimente. „Am păşit pe căi întunecate pentru a realiza că aceste lucruri încă se mai întâmplă la Hollywood“, a afirmat Wood.

„Dacă eşti inocent, ştii foarte puţine lucruri despre lume şi îţi doreşti să ai succes, iar oamenii cu anumite interese te vor vedea ca pe o pradă. Ceea ce mă întristează la aceste situaţii este că victimele nu pot vorbi la fel de tare precum cei aflaţi la putere. Aceasta este tragedia când încerci să arăţi ce li se întâmplă unor oameni nevinovaţi. Ei sunt striviţi, iar vieţile lor sunt distruse iremediabil“, a mai adăugat actorul.

Wood a amintit şi de cazul lui Jimmy Savile celebru realizator de televiziune şi radio britanic care a abuzat sexual zeci de persoane în peste cinci decenii. El a fost înnobilat de Regina Marii Britanii, iar crimele sale au fost descoperite abia când a murit, în anul 2011, în ciuda zvonurilor care circulau de mai mulţi ani. După decesul său, au apărut acuzaţii grave, printre care faptul că a fost protejat de figuri guvernamentale şi de şefii radiodifuzorilor.

Actorul american compară acuzaţiile ce vizează Hollywood-ul cu plângerile formulate împotriva lui Savile. „Noi toţi am crescut cu Savile. Dumnezeule, a fost devastator. Cu siguranţă ceva important se petrece în Hollywood. A fost totul organizat. Sunt o mulţime de vipere în această industrie, oameni care ţin cont doar de propriile interese“, a mai precizat Wood.

Acuzaţii de-a dreptul şocante care vizează figuri marcante din industria cinematografică au circulat în ultimii ani, foşti copii-vedetă, inclusiv Corey Feldman („The Goonies“), mărturisind că au fost înconjuraţi de pedofili.

Feldman, unul dintre cei mai de succes copii de la Hollywood în anii ’80, a dezvăluit că a fost abuzat la începutul carierei. „Principala problemă la Hollywood a fost, este şi va fi întotodeauna pedofilia. La vârsta de 14 ani mi s-au întâmplat anumite lucruri. Bărbaţii mai în vârstă se strângeau în jurul meu ca nişte vulturi“, a povestit Feldman, acum în vârstă de 44 de ani, în urmă cu câţiva ani. Ulterior acelor episoade, artistul a devenit alcoolic, dependent de droguri şi a fost diagnosticat cu probleme mintale.

Şi alţi copii-vedetă au dezvăluit că primeau asigurări din partea adulţilor că este perfect normal ca bărbaţii mai în vârstă şi băieţii din industrie să întreţină relaţii sexuale. Prietenul lui Feldman, Corey Haim, a murit de pneumonie în 2010, la vârsta de 38 de ani. Feldman susţine însă că un mogul hollywoodian este vinovat de moartea amicului său, fiind ferm convins şi că agresorii încă fac parte din această lume şi sunt unii dintre cei mai bogaţi şi puternici oameni din industrie.

Anne Henry, co-fondatoare a Bizparentz, un grup dedicat sprijinirii actorilor tineri, afirmă că aproximativ trei sferturi dintre copii-vedete care „au luat-o razna“ au fost victime ale abuzurilor. „Această problemă a fost endemică la Hollywood pentru o lungă perioadă de timp şi în sfârşit iese la lumină. Oameni foarte răi încă lucrează acolo, protejaţi de prietenii lor“, a declarat Henry, citată de „Daily Mail“.

S-a scris şi despre numeroasele petreceri ce au avut loc în Los Angeles-ul anilor ’90, organizate de omul de afaceri Marc Collins-Rector. În cadrul acestor evenimente, Collins-Rector şi alţi bărbaţi ar fi agresat sexual tineri de la Hollywood, potrivit unor procese intentate în anii 2000 şi 2014.


În ultimii zece ani, mai mulţi oameni influenţi şi bogaţi de la Hollywood au fost implicaţi în astfel de scandaluri şi au fost condamnaţi. Unii au ieşit din închisoare şi s-au întors în industrie, unde continuă să lucreze cu copii.

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger