INGREDIENTE
1 ceașcă apă
1 și ½ ceașcă făină
1 ceașcă zahăr cristale
1 pliculeț praf de copt
4 linguri cacao neîndulcită
1 ceașcă gem
1 lingură ulei
1 esență de rom
MOD DE PREPARARE
Se toarnă zahărul și praful de copt intr-un bol mai mare. Se
amestecă bine. Se adaugă apa amestecandu-se continutul până aluatul devine umed
și ușor lichid. Apoi se adaugă și cacaoa și ulterior gemul. Ulterior adăugăm o lingură de ulei iar la
final esența de rom.
Aluatul obținut se întinde într-o tavă.
Se lasă la copt 25-30 minute la 150 grade Celsius.
Recomandăm un cuptor electric! Coace mult mai bine decât unul
pe gaz.
Prăjitura prezentata are ca timp total de preparare 35 de
minute.
Poftă bună!
SHARE
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu