5/26/2010

TOB 2010 Targul de Obiecte Bisericesti - Sala Palatului, 10-12 iunie

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Va invitam la TOB (Targul International de Obiecte Bisericesti).

Misiunea Târgului International de Veştminte, Icoane, Cărţi şi Obiecte Bisericeşti (TOB) este de a reuni într-un singur spaţiu firmele şi organizaţiile care se ocupă cu producerea, comercializarea şi întreţinerea obiectelor de cult, cu proiectarea şi construcţia lacaşurilor de cult.

TOB este o expoziţie cu vânzare de unde preoţii şi enoriaşii pot cumpara şi contracta cele ce sunt necesare pentru ei şi bisericile pe care le păstoresc.

TOB se adreseaza tuturor persoanelor care iubesc arta bisericească şi doresc sa o înţeleagă.

TOB este mediul în care preoţii şi persoanele care admiră arta creştină se întâlnesc cu pictorii de biserici şi de icoane, cu artizanii catapetesmelor, altarelor şi stranelor bisericeşti, cu fauritorii de clopote şi obiecte de cult, cu maeştrii vitraliilor, cu minunaţii editori de cărţi şi reviste, cu artizanii veştmintelor preoteşti şi, nu în ultimul rând, cu arhitecţii şi constructorii bisericilor româneşti.Locație: Sala Palatului

Strada Ion Câmpineanu, nr. 28 (în centrul orașului, Piața Revoluției, lângă Muzeul Național de Artă)
Stații de metrou Universitate Romană, RATB: 122, 126, 136, 137, 138, 168, 178, 226, 268, 300, 368

Program de vizitare:
10.00 – 18.00

Vom avea si noi un stand cu o diversitate foarte mare de icoane. La noi veti putea gasi icoane pe care poate ca nu v-ati inchipuit vreodata ca veti putea gasi. Va indemnam sa nu va lasati pe ultima zi pentru a achizitiona icoane. Vom primi intre altele si comenzi de icoane.

FOARTE IMPORTANT!
De data aceasta nu va mai fi la Romexpo, ci mult mai aproape de Universitate, la Sala Palatului. Deci, foarte usor de ajuns!

http://www.targulbisericesc.eu/ro/

10-12 iunie


In fiecare an am participat. E ceva de nedescris. Merita numai sa iti incanti vederea chiar daca nu cumperi nimic.


Accesand linkul urmator veti putea vedea cateva poze de la TOB din anii trecuti: http://paginadefolos.blogspot.com/2008/06/poze-de-la-tob-2008-bucuresti.html

Va asteptam!Author:

«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog