10/31/2015

Listele cu victimele incidentului din Club Creativ

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
Am primit de la un fost elev cateva liste cu victimele din seara trecuta din Clubul Colectiv Bucuresti. Nu cred ca sunt toate...


Nu pot judeca pe nimeni, insa reclama care s-a facut acestui eveniment este putin dubioasa:

Goodbye To Gravity lansează noul album „Mantras of War” vineri, 30 octombrie, cu un spectacol inedit. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum și de efecte pirotehnice și decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitați speciali, un after-party de Halloween marca GTG și multe alte surprize!


Nu cred ca e o pura intamplare. Ceva imi spune in sinea mea ca e posibil sa fi fost chiar un fel de sacrificiu ritualic satanic. In aceeasi masura e posibil sa fi fost doar un accident. 

Alt lucru suspect este faptul ca prima melodie a albumului „Mantras of War” lansat in clubul „Colectiv” de trupa „Goodbye to Gravity”, care are ca emblemă un craniu, se numea „Ziua în care murim”: https://www.youtube.com/watch?v=APQLbhk-rfY .

Am inteles ca incediul s-a declansat in seara zile de 30.10. 2015 in jurul orelor 22.30 - 11.00. Prin urmare, dupa cum sustin unele persoane nu se putea vorbi de Haloween. Insa din reclama trupei de mai sus, este clar vorba de Haloween. Nu intamplator aceasta sarbatoare este cultul mortilor la celti, in care sunt serbate duhurile intunecate. De aceea si copii se imbraca hidos... Nu vreau sa comentez mai mult... Stiu ca incidentul a avut seara, dar majoritatea sarbatorilor incep de cu seara si nu dupa miezul noptii

Imi pare nespus de rau pentru tragedia petrecuta si rog pe Bunul Dumnezeu sa aibe mila si de cei decedati, si de familiile indoliate, si de cei raniti. Dumnezeu cu mila!
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123