1/25/2015

Cât costă un kilowatt (KWh) si un Megawatt

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !

Pretul pe kilowatt difera in functie de furnizor.

Exemplu:

Eon Moldova  0.22813 lei
CEZ 0.23007 lei
Transilvania Nord 0.24875 lei
Transilvania Sud 0,23773 lei
Muntenia Nord 0,22915 lei
Enel Muntenia Sud 0,23849 lei
Enel Dobrogea 0,22440 lei
Enel Banat 0,22786 lei

La aceste preturi se adauga alte suprataxe si impozite rezultand o factura pe care nu stie nimeni sa o citeasca!

Mai jos sunt acelasi preturi dar pe Megawatt (MW)

NOTA:

1MW = 1000kW
1kW = 0.001MW


Dar stiati ca schimband furnizorul de energie electrica putem beneficia de un pret mult mai mic, fix care nu va mai creste, ci din contra va putea scadea? Da! Este posibil! Prin noi (firma SC. Evolution Incorporated Group, cu sediul la Brasov), va veti putea face contract cu firma Monsson Group. Detalii despre aceasta firma gasiti succint in imaginea de mai sus.

In contractul cu firma noastra SC. Evolution Incorporated Group, firma Monsson a promis consumatorilor casnici un pret fix pe kilowatt de 0,199 lei care nu va creste, ci dimpotriva va scadea. Odata cu inmultirea numarului consumatorilor adusi de noi la Monsson Group, va scadea si pretul pe kilowatt/megawatt dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus pe fundalul albastru.

Mai multe detalii gasiti aici:

sau aici:
reforma energieiVA RECOMANDAM SI ARTICOLELE:

Drepturile soferilor si obligatiile politistului care te opreste in trafic. Important de stiutPolitistii sunt obligati sa respecte anumite reguli si sa va prezinte anumite acte atunci cand ele sunt solicitate de “cel oprit” in trafic. Neprezentarea acestora si notarea refuzului organului de a prezenta aceste acte pot duce la anularea unei eventuale amenzi. 1. Trebuie sa se prezinte (ai dreptul sa-i ceri legitimatia, sa ti-o arate. Pe care este inscris numarul sau… E foarte folositor acesta in instanta). 2. Sa-ti spuna motivul opririi....


Medicamente pentru dureri de cap extrem de periculoase care pot aduce si moarteaDin cauza efectelor secundare grave, o serie de medicamente au fost retrase de pe piata in unele tari. Cu toate acestea ele continua sa fie comercializate in Romania, potrivit secretele.com. Piata algocalminului din Romania este estimata la peste 11 milioane de euro anual. Pretul mic l-a transformat in calmantul nr. 1 pentru romani. Un adevarat „medicament al saracului”, spun medicii. Din aceasta piata, au reusit sa prinda felii importante...«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

Popular Posts

top navigation

       
   

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog