1/13/2017

11 citate motivationale spuse de Donald Trump


Donald John Trump noul presedinte SUA este un investitor și om de afaceri american, vedetă de televiziune și autor de cărți de literatură motivațională.Trump este, de asemenea, fondatorul Trump Entertainment Resorts, companie ce operează numeroase cazinouri și hoteluri din întreaga lume. Este gazdă și coproducător al emisiunii TV Ucenicul (en. "The apprentice"), lansată în februarie 2004 de NBC.

1.              Priviţi soluţia, nu problema! Şi nu renunţaţi niciodată, din absolut niciun motiv. Acest gând merită spus, reţinut şi aplicat întotdeauna. Este foarte important.
2.              Încerc să învăţ din trecut, dar îmi plănuiesc ca pe viitor să mă concentrez pe prezent.
3.              Concentraţi-vă! Întrebaţi-vă la ce ar trebui să vă gândiţi acum. Ignoraţi interferenţele. În această epocă a sarcinilor multiple, este o tehnică valoroasă, care trebuie dobândită.
4.              Întrebaţi-vă: “Ce mă prefac că nu văd?” S-ar putea să existe nişte oportunităţi extraordinare chiar în jurul vostru, chiar dacă lucrurile nu arată atât de bine. Marile obstacole se pot transforma în mari victorii.
5.              Un pont bun pentru golf, încearcă să lovești ușor și bine și prefă-te că nu contează. Apropo, e valabil și în viață.
6.              Nu renunţa niciodată. Cei mai mari rataţi din lume sunt cei ce renunţă.
7.              Fiţi pasionaţi de ceea ce faceţi! Dacă vă place ceea ce faceţi, nu vi se va părea niciodată că munciţi din greu.
8.              Aveţi încredere în voi! Dacă nu, nimeni altcineva nu va avea. Gândiţi-vă la voi ca la o armată formată dintr-un singur om.
9.              Fii atent pe cine calci când urci, că vei întâlni aceiași oameni la coborâre.
10.           Experienţa m-a învâţat câteva lucruri. Primul este acela de a-mi asculta instinctul, indiferent de cât de bine sună ceva pe hârtie. Al doilea este că în general eşti mai câstigat dacă rămâi alături de ceea ce cunoşti, iar al treilea lucru este că uneori, cele mai bune investiţii sunt cele pe care nu le faci.

11.           Dacă tot gândeşti fără o direcţie anume, măcar gândeşte la nivel mare.

Sursa: http://laurentiumihai.ro/citate-motivationale-spuse-de-donald-trump/


       
   

Vizite pe blog

Vizitatori

Labels