6/17/2016

DE CE ELEV LA MISHU? (CNMV - Colegiul National "Mihai Viteazul", Bucuresti)

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !


Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”, un colegiu de prestigiu, cu un motto cât se poate de sugestiv, “Să ştii, să faci, să fii”. Printre priorităţile acestui liceu se numără: promovarea unui tip de învăţământ formativ, centrat pe elevi, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, dar şi de relaţionare, de lucru în echipă, dezvoltarea abilităţilor care să faciliteze elevilor succesul profesional şi personal după absolvire. De aceea un procentaj impresionant de elevi, din fiecare promoţie, sunt admişi la universităţi de elită precum Harvard, Princeton, M.I.T. şi London School of Education. 

CNMV oferă o gamă largă de activităţi extraşcolare, desfăşurate în colaborare cu diverse organizaţii, fundaţii şi instituţii. Printre aceste activităţi se numără corul liceului, cu o tradiţie de multe decenii, trupa de teatru Orpheus, ce obţine anual rezultate merituorii la concursurile pentru elevi, clubul de dezbateri Pache, ce îşi propune îmbunătăţirea spiritului critic, a abilităţilor oratorice şi de retorică, clubul MUN, în care se simulează conferinţe ONU, pentru a dezvolta abilităţile de comunicare şi de research în diverse domenii, dar şi echipele sportive, de fotbal, de baschet, de volei şi de handbal, atât pentru fete cât şi pentru băieţi. 

Aceste activităţi sunt doar o parte dintre activităţile oferite de acest liceu, care nu doar te ajută să îţi măreşti sfera de cunoaştere, ci te formează pe tine ca om.

Mai jos gasiti un film de prezentare foarte foarte sugestiv:



Colegiul a sarbatorit in 2015, 150 de ani de la infiintarea sa. Iata mai jos cateva filmulete de la eveniment:




O prezentare detaliata a evenimentului o gasiti accesand acest doua linkuri:

http://paginadefolos.blogspot.ro/2015/11/sesiunea-de-comunicari-stiintifice-din.html

http://paginadefolos.blogspot.ro/2015/11/colegiul-national-mihai-viteazul.html

Preafericitul Daniel a fost colindat de Corul Colegiului National "Mihai Viteazul", joi 17.12.2015: http://paginadefolos.blogspot.ro/2015/12/preafericitul-daniel-fost-colindat-de.html

Aici gasiti cateva din piesele interpretate de Corul CNMV:


Iata si cateva din afisele evenimentelor organizate la CNMV:












































Iata si o piesa de teatru in interpretarea elevilor CNMV - trupa Orpheus:





«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger