10/22/2014

AFIRMAŢIE ŞOC DIN GHANA: VIRUSUL EBOLA NU E REAL

Share On Facebook ! Tweet This ! Share On Google Plus ! Pin It ! Share On Tumblr ! Share On Reddit ! Share On Linkedin ! Share On StumbleUpon !
AFIRMAŢIE ŞOC DIN GHANA: VIRUSUL EBOLA NU E REAL
de Nana Kwome (asistentă medicală în Ghana)

          Oamenii din Occident trebuie să ştie ce se intâmplă aici în vestul Africii.Virusul Ebola NU există şi nu se răspândeşte.Crucea Roşie a adus o boală în patru ţări pentru patru motive clare şi aceasta este contractată de cei care primesc tratamente şi injecţii de la Crucea Roşie.Acesta este motivul pentru care liberienii şi nigerienii au început să scoată Crucea Roşie din ţările lor şi să prezinte adevărul la ştiri.
Motive:
          Cei mai mulţi oameni se gandesc la depopulare ceea ce este fără îndoială în mintea occidentalilor când vine vorba de Africa.Dar vă asigur că Africa nu va fi NICIODATĂ depopulată omorând 160 de oameni pe zi când se nasc mii în fiecare zi. Aşadar motivele sunt mult mai tangibile.
Motivul 1:
          Acest vaccin care a implementat boala numită „Ebola” a fost introdus în Africa de Vest pentru scopul final de a aduce trupe la sol în Nigeria, Liberia şi Sierra Leone.Dacă vă mai amintiţi America doar încerca să intre în Nigeria pentru afacerea „Boko Haram” dar a eşuat când nigerienii au început să spună adevărul.NU SUNT FETE DISPĂRUTE.Motivul sprijinului din exterior căzuse şi era nevoie de un nou motiv pentru a aduce trupe în Nigeria şi a fura noile rezerve de petrol care fusesera descoperite.
Motivul 2:
          Sierra Leone este furnizorul mondial numărul unu de diamante.În ultimele patru luni minerii au fost în grevă, refuzând să furnizeze diamante datorită condiţiilor groaznice de lucru şi salarizării de sclavi.Occidentul nu va plăti salarii adecvate pentru obţinerea de resurse pentru că ideea este să ţină aceşti oameni la limita supravieţuirii cu pungi de orez şi ajutoare sociale externe aşa încât ei să rămână o sursă ieftină de forţă de muncă, practic sclavi, pentru totdeauna.Era necesar un motiv pentru a duce trupe pe teritoriul Sierra Leone pentru  a forţa terminarea grevelor din industria mineritului diamantelor.Aceasta nu este prima dată pentru acest lucru.Când minerii refuză să lucreze sunt trimise trupe acolo şi chiar dacă trebuie să-i ucidă şi să-i înlocuiască pe toţi, singura dorinţă este să aibă înapoi un flux de diamante din ţara lor.Bineînţeles că,campanii multiple de a invada aceste ţări ar “mirosi” prea tare dar ceva ca “Ebola” permite accesul la o întreagă arie simultan.
Motivul 3:
          Alături de furarea petrolului nigerian şi forţarea celor din Sierra Leone să se întoarcă la minerit, au fost trimise trupe să FORŢEZE vaccinarea (cu virusul ucigaş “Ebola”) acelor africani care nu sunt îndeajuns de proşti să-l accepte de bună voie.3000 de militari sunt trimişi pentru ca această otravă” să se răspândească pentru că,aşa cum s-a menţionat, nu se poate răspândi decât prin vaccinare.Pe măsură ce tot mai multe ştiri şi articole sunt difuzate aşa cum s-a întâmplat în Liberia, informând populaţia despre minciunile şi manipularea americanilor,tot mai mulţi africani refuză să viziteze Crucea Roşie.Militarii americani vor forţa populaţia să se vaccineze pentru a asigura aparenţa unei epidemii de Ebola.În plus ei vor proteja oamenii Crucii Roşii de liberieni şi nigerieni care, pe bună dreptate, i-au expulzat din ţările lor.
Motivul 4:
          La urmă, dar nu cel mai puţin  important, APARENŢA acestei pandemii de Ebola (americanilor sugerându-li-se să se ferească de ea) va fi folosită pentru a speria nenumărate milioane pentru a lua vaccinul Ebola” care în realitate este pandemia.Deja ei au început cu poveşti despre cum a fost adus virusul în America şi cum a apărut în Dallas, cum medicii albi au fost trataţi dar negrilor infectaţi nu le-a fost permis să se trateze etc. Aceasta va face ca negrii să se STRĂDUIASCĂ să ia vaccinul pentru că aparenţa este că acesta este ţinut departe de negri.Vor alerga în valuri să ia vaccinul şi atunci vor fi probleme serioase.Cu tot ceea ce am văzut în acest an despre vaccinuri ai spune că ne-am învăţat lecţia.Tot ceea ce pot să sper este că da.Pentru că ei se bazează pe ignoranţa noastră pentru a-şi duce la îndeplinire planurile.
Întrebaţi-vă singuri:
          Dacă Ebola s-ar raspândi de la persoană la persoană şi nu controlat, prin vaccinare, atunci de ce Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC, în guvernul Statele Unite) şi guvernul american continuă să permită zboruri în şi din aceste ţări fără nici o restricţie?Trebuie să începem să gândim şi să comunicăm informaţii pentru că ei nu prezintă adevărata perspectivă a oamenilor care trăiesc aici, în vestul Africii.Ei mint pentru propriul lor profit şi nu există suficiente voci cu un program care să împărtăşească realitatea noastră.Sute de mii au fost ucişi, paralizaţi şi afectaţi cu dezabilităţi de aceste şi alte “noi” vaccinuri în întreaga lume şi devenim conştienţi de asta. Şi acum ce vom face cu toate aceste informaţii?


Traducere Liviu Emilian Airinei
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

libris.ro
carturesti.ro

Popular Posts

OOKE

ookee.ro

top navigation

       
   
interlink.ro

Pagina de folos in lume

Labels

Inscris pe

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vizitatori pe blog

123

 
Copyright ©2016 Pagina de Folos • All Rights Reserved.
Template Design by BTDesigner • Powered by Blogger